reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jotemka - oj bidulko, niestety znam ten ból. Od czerwca cały czas się za mną ciągnie infekcja, której wyleczyć nie mogę. Dopiero skończyłam jedne leki, a od wczoraj następny antybiotyk (bo w wynikach nadal mam jakieś bakterie). I dokładnie mam to samo - muszę jeść, bo inaczej mam problemy żołądkowe, ale apetyt mnie opuścił i mam problem z jedzeniem (przez leki).
Będzie dobrze - jeszcze tylko troszkę - dasz radę!!!!
I gratuluję własnego "kasowniczka". Mojej sąsiadki synek tez juz ma prawie na wierzchu dwie dolne jedynki, a skubaniec mały niedawno skończył 3 miesiące - gdzie mu się tak spieszy???

reklama
Ja melduje sie, ze zyje. Tylko ,ze u nas jeszcze wakacje do wtorku, wtedy sie rok szkolny zacznie, a ze deszcz pada to i dziewczyny w domu siedza...
pozdrawiam was wszystkie
Jotemka gratuluje kasowniczkow :-) wspolczuje zlamania ojj
Katrina super, ze jezdzisz :tak:
Mama wspolczuje madatow :no:jak tam tata?
Wisienka niedlugo sie remont skonczy i porzadek wroci ;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie ,to ja pojawiajaca sie i znikajaca zbłąkana duszyczka :zawstydzona/y::-) Ale coz zycie daje mi a raczej mojej rodzinie w kosc ostatnio strasznie :-(mam nadzieje ze jakos w koncu sie poukłada bo ile moze byc ciagle pod gore nooooooo ....

heloł kobietki

od kilku dni jestem wkur!!!!! bo kupiłam za 2 tys lakierów hybrydowych które miały być mega super a okazały się klapa i teraz się szarpię żeby je zwrócić -firma zwrotów nie przyjmuje wiec załatwiam to z przedstawicielem który mi to sprzedał.
jestem tak zła bo wzięłam kasę z kupki na auto-auto pilnie potrzebne a ja zostałam bez hybryd i co- znów muszę wziąć z kupki a co z tymi za 2000zł???
a ja mam dużo klientek na hybrydowy i nie mogę ich stracić ..

nasza paczka znajomych ( 16 osób) znów się skrzyknęło i zrobiliśmy imprezę w lokalu-tak jak zawsze-od pary 110 zł i menu jak na weselu tylko mniej bo zaczynaliśmy po 19.. do 2 w nocy..
nie miałam weny iść po tym tygodniu ,ale poszlismy i wytańczyłaaaaam się ,że ho-ho...było nas 19 osób- 18 dorosłych i mała Lenka w brzuszku ;)

zaraz idę do pracy..

Fasolka
powitać i spokoju trochę życzę ...u mnie jak widzisz też szału nie ma :baffled:

Martika
pogody życzę ..córy zdrowe ?

Wisieńka
masakra tak w ciągu kilku dni dostać tyle mandatów..przez 5 lat chyba nie byłam zatrzymywana a teraz co kilka dni...bo jeszcze niedawno dmuchałam w alkomat-kontrola trzeźwości ..

Jotemka
wierzę ,że Ci ciężko ..

Katrina
super,że dajesz rade z autem-ceń niezależność:-p

lecę.paaa

Hej kobietki!
fasolka, Martika, zaglądajcie częściej :-)
mamo, no rzesz, a tak sie cieszylas ze bedą lepsze, ze wiecej klientek przyciągniesz....
katrina, a co u Cię;-)

Jotemka - w sumie nic ciekawego. Jedynie co mamy piekna pogode (jak nie w Irlandii), wiec korzystamy I duzo spacerujemy.
To fragment naszeh trasy spacerowej.

powitać ..

Katrina
ładne okolice :)

Jotemka
juuuz coraz blizej..oby teraz po zdjęciu gipsu było wszytsko oki.

Sempe
jak sobie radzisz -pisz bo tu się tęskni:tak:

Fasolka
a Ty wleciałaś i co ??????pisać ,pisać :tak::-)

wczoraj kupilismy auto-dziś zacznie przerejestrowywać i w piatek odbieramy na pl blachach.

u nas słonko-pozdrawiam :)

reklama
Mamusia - no wlasnie ta nasza miescinka ladna jest I sa piekne miejsca do spacerowania, tylko pogoda nie zawsze pozwala niestety.
Chwal sie autkiem - jakie kupiliscie?

Do góry