reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jotemka - oj bidulko, niestety znam ten ból. Od czerwca cały czas się za mną ciągnie infekcja, której wyleczyć nie mogę. Dopiero skończyłam jedne leki, a od wczoraj następny antybiotyk (bo w wynikach nadal mam jakieś bakterie). I dokładnie mam to samo - muszę jeść, bo inaczej mam problemy żołądkowe, ale apetyt mnie opuścił i mam problem z jedzeniem (przez leki).
Będzie dobrze - jeszcze tylko troszkę - dasz radę!!!!
I gratuluję własnego "kasowniczka". Mojej sąsiadki synek tez juz ma prawie na wierzchu dwie dolne jedynki, a skubaniec mały niedawno skończył 3 miesiące - gdzie mu się tak spieszy???

reklama
Ja melduje sie, ze zyje. Tylko ,ze u nas jeszcze wakacje do wtorku, wtedy sie rok szkolny zacznie, a ze deszcz pada to i dziewczyny w domu siedza...
pozdrawiam was wszystkie
Jotemka gratuluje kasowniczkow :-) wspolczuje zlamania ojj
Katrina super, ze jezdzisz :tak:
Mama wspolczuje madatow :no:jak tam tata?
Wisienka niedlugo sie remont skonczy i porzadek wroci ;-)

Ostatnia edycja:
Witam sie ,to ja pojawiajaca sie i znikajaca zbłąkana duszyczka :zawstydzona/y::-) Ale coz zycie daje mi a raczej mojej rodzinie w kosc ostatnio strasznie :-(mam nadzieje ze jakos w koncu sie poukłada bo ile moze byc ciagle pod gore nooooooo ....

heloł kobietki

od kilku dni jestem wkur!!!!! bo kupiłam za 2 tys lakierów hybrydowych które miały być mega super a okazały się klapa i teraz się szarpię żeby je zwrócić -firma zwrotów nie przyjmuje wiec załatwiam to z przedstawicielem który mi to sprzedał.
jestem tak zła bo wzięłam kasę z kupki na auto-auto pilnie potrzebne a ja zostałam bez hybryd i co- znów muszę wziąć z kupki a co z tymi za 2000zł???
a ja mam dużo klientek na hybrydowy i nie mogę ich stracić ..

nasza paczka znajomych ( 16 osób) znów się skrzyknęło i zrobiliśmy imprezę w lokalu-tak jak zawsze-od pary 110 zł i menu jak na weselu tylko mniej bo zaczynaliśmy po 19.. do 2 w nocy..
nie miałam weny iść po tym tygodniu ,ale poszlismy i wytańczyłaaaaam się ,że ho-ho...było nas 19 osób- 18 dorosłych i mała Lenka w brzuszku ;)

zaraz idę do pracy..

Fasolka
powitać i spokoju trochę życzę ...u mnie jak widzisz też szału nie ma :baffled:

Martika
pogody życzę ..córy zdrowe ?

Wisieńka
masakra tak w ciągu kilku dni dostać tyle mandatów..przez 5 lat chyba nie byłam zatrzymywana a teraz co kilka dni...bo jeszcze niedawno dmuchałam w alkomat-kontrola trzeźwości ..

Jotemka
wierzę ,że Ci ciężko ..

Katrina
super,że dajesz rade z autem-ceń niezależność:-p

lecę.paaa

Hej kobietki!
fasolka, Martika, zaglądajcie częściej :-)
mamo, no rzesz, a tak sie cieszylas ze bedą lepsze, ze wiecej klientek przyciągniesz....
katrina, a co u Cię;-)

Jotemka - w sumie nic ciekawego. Jedynie co mamy piekna pogode (jak nie w Irlandii), wiec korzystamy I duzo spacerujemy.
To fragment naszeh trasy spacerowej.

powitać ..

Katrina
ładne okolice :)

Jotemka
juuuz coraz blizej..oby teraz po zdjęciu gipsu było wszytsko oki.

Sempe
jak sobie radzisz -pisz bo tu się tęskni:tak:

Fasolka
a Ty wleciałaś i co ??????pisać ,pisać :tak::-)

wczoraj kupilismy auto-dziś zacznie przerejestrowywać i w piatek odbieramy na pl blachach.

u nas słonko-pozdrawiam :)

reklama
Mamusia - no wlasnie ta nasza miescinka ladna jest I sa piekne miejsca do spacerowania, tylko pogoda nie zawsze pozwala niestety.
Chwal sie autkiem - jakie kupiliscie?

Do góry