reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Wisienko. Gratulacje dla syna i dla was też oczywiście! !!

Katrina. To akurat jest weekend i możesz trochę zwolnić obroty. Zdrówka wszystkim

A my kupiliśmy forda s-maxa. Taki jak chcieliśmy. Tylko ubezpieczenie samochodu nie tak tanio jak m myślał. Bo jednak 2 lata nie jeździł i nie ma teraz zniżki. Także troszkę będzie nam cieżej finansowo. Ale oko cieszy.

Mamo. A ty pewnie w szale remontowym?

Bedi - no akurat ciezko mi w ten weekend ze zwolnieniem tempa, bo:
- piatek wieczorem bylo spptkanie pozegnalne z moim Bossem. Zaczelo sie o 21-wszej, wrocilam do domu ok. 0.30. Bylo bardzo milo - przyszlo ok. 150 osob.
- sobota - zakupy, Alinka byla na urodzinach kolezanki z klasy - a ja jeszcze terax szykuje na jutro obiad, bo przyjdzie kolega z coreczkami. W ppniedzialek leca do pl - tam juz jest jego zona z synkiem - poleciala wczesniej, zeby sie pozegnac z tata. Wczoraj byl jego pogrzeb.
Jutro - ostatnia polska msza z naszym ksiexzem a potem wspolny obiad. Nadtepnie do znajomych na urodzinowego grilla.

witajcie

Wisienko - gratulacje zdanej matury - to po pierwsze, a poza tym - Ty przed pracą, a do mnie nie dociera, że juz po pracy. Tak mi jakoś smutno trochę.

hejka

Wisieńka
przyjemności u taty :)
pogody ducha i tej za oknem ;)

Katrina
trzymam &&&&&&& żeby udało się inną pracę znaleźć :tak:

ja dziś w domu duzo zrobiłam-pomyłam wszystkie okna i na dole i u góry ,porządnie odkurzyłam cały dom,poprzesadzałam kilka kwiatów,2 prania poszły,obiad i o 17 jechałam do domowego klienta..

w drodze powrotnej zahaczyłam o warzywniak i kupiłam kg czereśni-wszamalismy i dzieci właśnie poszły spać ..

Mamusia - nowej pracy będę szukac już po wakacjach, albo w trakcie, ale, żeby zacząć po wakacjach. Teraz czas dla rodziny, raczej nigdzie nie wyjedziemy, to chcę trochę z nimi pochodzić do parku, na plażę - oczywiście o ile pogoda nam pozwoli.

reklama
Do góry