reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem i ja!
Zimno brrrrr, leje leeeeee a Marysia znowu ma chrype i katar. JA CHCE JUZ WIOSNY!!!!

Starszaki poszly do szkoly, obiadek zrobiony a domek ogarniety...z grubsza, ale nie mam dzis weny na jakas intensywna prace

Pozdrawiam! A Wy gdzie????

reklama
Witam sie i ja poniedziałkowo :-)

Patusi juz przeszło i miałam nadzieje ze wybierzemy sie na spacer a tu leje i wieje i uziemione znow:eek: Noc do bani ja juz nie wiem co jest była młodsza przesypiała całe noce a odkąd chodzic zaczeła to masakra :crazy: ja dzis natchnienia dostałam i za szafy sie wziełam typowo letnie ciuszki buty popakowałam zeby wpakowac na sama gore a na doł powyciagac juz grubsze inaczej sie nie miescimy ;-).Młoda tz Dorota znowu fochy od rana zwarjuje z nimi zanim minie okres dojrzewania :szok:

Majqa zdrowka dzieciaczką :tak:

Zuz-Inka mniam pychotka ciastko tylko szkoda ze to co najlepsze w dopke idzie;-):-D ja tez kawa sie reanimuje własnie...

Witam sie poniedzialkowo. Nie chcialabym Was denerwowac, ale u nas od wczoraj jest cieplutko I slonecznie, wiec korzystamy. Przesylam gorace pozdrowienia.

Ale po co, nam tu dobrze :-)

Popieram.:tak:

Nie ma mnie, bo Arti chory. Gorączka do 39,6 C i generalnie tyle. Mnie w weekend zmogło rzyganko i ogólne osłabienie. Powoli staję do pionu choć ciężko niemożliwie. W dodatku już muszę jechać po uczniów, przedszkolaki solidarnie w domu zostają. A o czym marzę? O kołderce i lulu.
Katrina ciesz sie pogodą, nie drażnisz, nie zazdroscimy do bólu ;-)
Patik ale gosć torpeda. No to teraz będzie Ci porządki robił...

czesc mamuski :)
wracam,postaram sie juz byc w miare regularnie ;) w wolnych chwilach poczytam co u was :)
katrina u nas super pogoda !po kilku deszczowo wietrznych dniach jest cieplo,na krotkim rekawie mozna chodzic :)
pozdrawiam cala ekipe , no i witam nowe mamuski :))

reklama
otwieram rano forum i az se monitor oplulam :-D no nic, wazne ze ludzie poczucie humoru maja ;-)
Joas - oszczedzaj sie kochana, zdrowka dla Artiego.
Zuza - prosze mnie nie szczuc slodkosciami, kawe przyjme chetnie ale ciasto...to wiesz co? :-p

Katrina, Madlen - to chyba moje dzielenie sie sloneczkiem dotarlo do Was :tak: Moze i do Polski sie dokula jakos :-) U nas w koncu te upaly odpuscily ale pogoda jest dalej piekna do tego stopnia ze moje dzieciaki spedzily ponad 3/4 weekendu na swiezym powietrzu ubrane oczywiscie na krotko. Jedynie poznym wieczorem jak juz slonce zaszlo powialo chlodem jesieni i trzeba bylo bluzy wciagac z dlugim rekawem. W koncu jest czym oddychac, nie ma tej duchoty i skwaru, Mielismy takie ambitne plany gospodarcze ale w obliczu tak fantastycznej aury szkoda bylo nie skorzystac. No nic, mam nadzieje ze nie zarosniemy brudem do kolejnego weekendu haha

Biore kawe pod pache i lecem pracowac...Jak ja kocham poniedzialki :eek:

Do góry