reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytać

ale o co chodzi????:eek:

pozdrawiam tymczasem
wieczny brak czasu
w telegraficznym skrócie
mamus - również mam ciagotki na słodkie i to masakrycznie - wcinam równo francuskie z jablkiem i za nic mam wakacyjna linie:eek:
pawimi - z zainteresowaniem przeczytalam o szkole - szkoda ze u nas kasa jest przeszkodą---ale mądre podejscie tych dwóch pedagogik - jesli tak to moge nazwac
cieżaróweczki - pogłaskać delikatnie brzuszki
zuzia - Tobie szczególny tulas:-)
buziaki

Wrocilam z zebrania w szkole, na szczescie obronilam sie przed radami rodzicow. po za tym skladki, skladki skladki.

Pozdrawiam!

PS Pawimi dmuchaj mocniej bo u mnie dalej leje ;-)

ZuzInka, podrzuc mi ciacho bo mnie naszło.... Oj naszło... Zaczęłam szarlotke robić ale jakoś utknęłam w jednym głupim miejscu...

Anusia wcinasz sie w dyskusje, choc wogole nie piszesz na naszym watku. Lubisz robic zamieszanie?

chyba tak....bo akurat Moniki ktora jak widac lubi co godzine zmieniac swoje posty nikt nie musi tutaj witac. Pisala dawno, pozniej zniknela, teraz znowu sobie cos tam napisala a ja nie czuje sie w obowiazku bic poklonow przed kazda osoba ktory rzuci postem raz na rok.

no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytać

co to w ogóle ma być :wściekła/y:
przychodzi sobie KTOŚ ani CZEŚĆ ani WITAM i nas wygania na zamknięty:wściekła/y:
czy ktoś Ci zabrania otworzyć wątek zamknięty?? otwórz sobie-zaproś kogo uważasz i się tam nakręcajcie !!
my tu mamy spokojny wątek i już nie raz afera szła z wpadającymi raz na pół roku...
idź sobie osóbko skąd przyszłaś i nie bądź adwokatem..

Qr..wa człowiek chce być uprzejmy ,ale widać ,że to niewiele znaczy..

dzis miałam zalatany dzień ...myślę sobie-wlecę do swoich kobietek na szybką kawę bo zaraz znowu ruszam do klienta a tu takie coś ..

Pawimi
nie wiem z czego się śmiałaś bo widzę ,że post Moniki edytowany :-D pośmiałabym się z Tobą :tak:

Hanuś
rzuć francuskim bo mi poziom cukru spadł:-)

Zuz inka
dobrze ,że się wymigać udało przed 3ką klasową :-p

Joaś,Patik,Madlen
uściski:))

reklama
ZuzInka, podrzuc mi ciacho bo mnie naszło.... Oj naszło... Zaczęłam szarlotke robić ale jakoś utknęłam w jednym głupim miejscu...

Kolo mnie otworzyla sie niedawno cukiernia i jak mnie najdzie na cos slodkiego to kupuje a to kawalek kremowki a to ptysia...dzis rurke z kremem :-)

Joas wiem ze humor masz kiepski ale bedzie dobrze, wazne ze z Toba git!!!
Mamo szkoda ze blizej nie jestes bo sprzydalaby mi sie jakas maseczka odstresowujaca...o depilacji nie wspomne bo chodze ostatnio jak jakas sarenka:sorry:

Do góry