reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś dzięki za rady, staram się w żaden sposób Mili nie zniechęcac i idę sobie popsioczyć pod nosem do łazienki;-)Mam nadzieję, ze minie i wróci do nocnikowych i bezbuntowniczych dni. Nie mówię nigdy, ze jest większa, czy starsza...tak mówię czasem do Maćka:-D Jeśli chodzi o niego ja go poprę w każdym jego wyborze, ważne żeby był szczęśliwy w tym co robi i kim jest. Pozdrów Azile, wzruszające sa takie kontakty formułkowe trwające i trwające i przynoszące dodatkowo "chrześniaczkę".

Małz zjechał na weekend idę się jednać;-)

reklama
wisieńka - zatem miłego jednania :-)

U mnie oswajania ciąg dalszy, aczkolwiek mam fazę radości pomieszanej ze strachem o maluchy. No i najchętniej taką informacją podzieliłabym się ze wszystkimi....

Pozdrawiam wieczornie:-)

Wisienka ja również życzę miłego jednania się :-), super ze poprzesz syna w każdym podjetym kroku,właśnie takie powinno być stanowisko matki :-).

U nas dziś dzień fajny,korzystając z resztek fajnej pogody byłam z nimi 4 godz na placu zabaw.

Hej Laseczki!
Wpadam na chwilę z kawunią, czy któraś ma czas w sobotni poranek???
Dzisiaj mija 16 lat jak zjechałam do stolicy. Wzruszający dzień dla mnie. Bardzo :-)

Joaś - super, że z Azile macie taki kontakt. A co u Niej? Bo chyba nie ma czasu do nas zaglądnąć.
Ano, Katrina nie ma. Ona ma jednak Maluszkę bardzo absorbującą. Mój Arti to już przedszkolak, teraz bawi się klockami lego z rodzeństwem i to nie bynajmniej DUPLO :-) Azile zasuwa w domu, życie toczy się powoli, sporo wyjeżdżała na wakacjach. Wszystko dobrze u niej :tak::tak::tak:. Teraz czeka na szkołę i przedszkole dla starszych. Nieco odetchnie to może i wskoczy??
Wisieńka cudownie się tak jednać, cudownie :-) Wracaj do nas pojednana po weekendzie.
misiarska będzie dobrze; dzieciaczki będą zdrowe a Ty jak nic dasz radę z tym całym bałaganem :-) A że chcesz obwieścić całemu światu? to mnie to absolutnie nie dziwi.
Dorota - nie ma to jak wieczorna satysfakcja, ze dzień był udany :happy2:

Wszystkim Wam dobrego dnia życzę!

JOAS to udanej rocznicy zjazdu do stolicy :tak:,mam nadzieje ze i Tobie dzis dzien milo minie.
No ja mam nadzieje ze u mnie bedzie jeszcze wieksza satysfakcja z wczorajszego wieczorka,przytulaski a dzis owulka :tak:.

I ja przylanczam sie z kawusia,sniadanie zjedzone,dzis narazie mam lenia,zaraz zapodam dzieciom bajke bo sie domagaja od samego rana a ja i tak ich powstrzymuje,oni bajki beda ogladac a ja posprzatam,

zajze do was zaniedlugo

Joaś - pozdrów od nas Azilkę.

Szczerze mówiąc ja tez juz czekam na powrót dzieci do szkoły, bo momentami mam dość. Jak tylko Kuba zaśnie, to zaraz zaczynaja się pielgrzymki po Alinkę i non stop albo pukanie do drzwi, albo dzwonią dzwonkiem. I jak dziecko ma się wyspać????

witam się ..
byłam w Szczecinie na szkoleniu z makijażu permanentnego ..ledwo pacze na oczy bo po 5 wstałam:baffled:

Joaś
Tobie 16 lat przyjazdu mija a mi 8 lat minęło jak pierwszy raz zostałam mamą ....zleciało..o 16.55 miałam łzy w oczach -wspomnienia ciągle zywe:tak:
dzięki za wieści o Azile-pozdrowić prosze :)

Wisieńka
ja teraz mam brąz na głowie ;)
pogodzeni??????:-p

Misiarska
oznajmiaj-jest co :)))
masz zdjęcie ??

Katrina
i ja czekam na rok szkolny-oby plan lekcji był fajny:))

Patik,Madlen,Pawimi,Hana
uściski :))

witam sie nadal z ciężą głową i cieknącym nosem :baffled:

Misiarska
cudoowny widok!!!
serdecznie raz jeszcze gratuluję:tak:

pozdrawiam was mamuśki i widzę ,że nasz wątek rodzinny zrobił sie wątkiem rodzinno -ciążowym :-D
fajnie,będziemy trzymać &&&& za wizyty,czekać na porody i razem (jak zawsze) rodzić z Wami ciężarówkami :tak:
super!

reklama
:-)
byłam w Szczecinie na szkoleniu z makijażu permanentnego ..
to Ty byla w sz-nie i ze znaka nie dala--- o nie kochana na drugi raz to siem zafocham:-D
złożyć Zu najlpesze zyczonka urodzinowe------a mnie to sie nie wierzy ale moja panna dzień przed Twoją 14 skończyla----------i jak tu żyć:szok::-D
misiarska - cudna foteczka - super bąbelki wyglądaja:tak:

Do góry