reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Joaś dzięki za rady, staram się w żaden sposób Mili nie zniechęcac i idę sobie popsioczyć pod nosem do łazienki;-)Mam nadzieję, ze minie i wróci do nocnikowych i bezbuntowniczych dni. Nie mówię nigdy, ze jest większa, czy starsza...tak mówię czasem do Maćka:-D Jeśli chodzi o niego ja go poprę w każdym jego wyborze, ważne żeby był szczęśliwy w tym co robi i kim jest. Pozdrów Azile, wzruszające sa takie kontakty formułkowe trwające i trwające i przynoszące dodatkowo "chrześniaczkę".

Małz zjechał na weekend idę się jednać;-)

reklama
wisieńka - zatem miłego jednania :-)

U mnie oswajania ciąg dalszy, aczkolwiek mam fazę radości pomieszanej ze strachem o maluchy. No i najchętniej taką informacją podzieliłabym się ze wszystkimi....

Pozdrawiam wieczornie:-)

Wisienka ja również życzę miłego jednania się :-), super ze poprzesz syna w każdym podjetym kroku,właśnie takie powinno być stanowisko matki :-).

U nas dziś dzień fajny,korzystając z resztek fajnej pogody byłam z nimi 4 godz na placu zabaw.

Hej Laseczki!
Wpadam na chwilę z kawunią, czy któraś ma czas w sobotni poranek???
Dzisiaj mija 16 lat jak zjechałam do stolicy. Wzruszający dzień dla mnie. Bardzo :-)

Joaś - super, że z Azile macie taki kontakt. A co u Niej? Bo chyba nie ma czasu do nas zaglądnąć.
Ano, Katrina nie ma. Ona ma jednak Maluszkę bardzo absorbującą. Mój Arti to już przedszkolak, teraz bawi się klockami lego z rodzeństwem i to nie bynajmniej DUPLO :-) Azile zasuwa w domu, życie toczy się powoli, sporo wyjeżdżała na wakacjach. Wszystko dobrze u niej :tak::tak::tak:. Teraz czeka na szkołę i przedszkole dla starszych. Nieco odetchnie to może i wskoczy??
Wisieńka cudownie się tak jednać, cudownie :-) Wracaj do nas pojednana po weekendzie.
misiarska będzie dobrze; dzieciaczki będą zdrowe a Ty jak nic dasz radę z tym całym bałaganem :-) A że chcesz obwieścić całemu światu? to mnie to absolutnie nie dziwi.
Dorota - nie ma to jak wieczorna satysfakcja, ze dzień był udany :happy2:

Wszystkim Wam dobrego dnia życzę!

JOAS to udanej rocznicy zjazdu do stolicy :tak:,mam nadzieje ze i Tobie dzis dzien milo minie.
No ja mam nadzieje ze u mnie bedzie jeszcze wieksza satysfakcja z wczorajszego wieczorka,przytulaski a dzis owulka :tak:.

I ja przylanczam sie z kawusia,sniadanie zjedzone,dzis narazie mam lenia,zaraz zapodam dzieciom bajke bo sie domagaja od samego rana a ja i tak ich powstrzymuje,oni bajki beda ogladac a ja posprzatam,

zajze do was zaniedlugo

Joaś - pozdrów od nas Azilkę.

Szczerze mówiąc ja tez juz czekam na powrót dzieci do szkoły, bo momentami mam dość. Jak tylko Kuba zaśnie, to zaraz zaczynaja się pielgrzymki po Alinkę i non stop albo pukanie do drzwi, albo dzwonią dzwonkiem. I jak dziecko ma się wyspać????

witam się ..
byłam w Szczecinie na szkoleniu z makijażu permanentnego ..ledwo pacze na oczy bo po 5 wstałam:baffled:

Joaś
Tobie 16 lat przyjazdu mija a mi 8 lat minęło jak pierwszy raz zostałam mamą ....zleciało..o 16.55 miałam łzy w oczach -wspomnienia ciągle zywe:tak:
dzięki za wieści o Azile-pozdrowić prosze :)

Wisieńka
ja teraz mam brąz na głowie ;)
pogodzeni??????:-p

Misiarska
oznajmiaj-jest co :)))
masz zdjęcie ??

Katrina
i ja czekam na rok szkolny-oby plan lekcji był fajny:))

Patik,Madlen,Pawimi,Hana
uściski :))

witam sie nadal z ciężą głową i cieknącym nosem :baffled:

Misiarska
cudoowny widok!!!
serdecznie raz jeszcze gratuluję:tak:

pozdrawiam was mamuśki i widzę ,że nasz wątek rodzinny zrobił sie wątkiem rodzinno -ciążowym :-D
fajnie,będziemy trzymać &&&& za wizyty,czekać na porody i razem (jak zawsze) rodzić z Wami ciężarówkami :tak:
super!

reklama
:-)
byłam w Szczecinie na szkoleniu z makijażu permanentnego ..
to Ty byla w sz-nie i ze znaka nie dala--- o nie kochana na drugi raz to siem zafocham:-D
złożyć Zu najlpesze zyczonka urodzinowe------a mnie to sie nie wierzy ale moja panna dzień przed Twoją 14 skończyla----------i jak tu żyć:szok::-D
misiarska - cudna foteczka - super bąbelki wyglądaja:tak:

Do góry