reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Moja koleżanka miała termin na 8.03 a urodziła 1.02 i mam lekkiego stresa teraz ...
Na dodatek w przedszkolu u Natalki panuje różyczka. Już dzwoniłam do gina czy jest to jakieś zagrożenie dla płodu. Uspokoił, że nie ale jakoś się boję....
Ehh...

reklama
Witam i o zdrówko pytam ! wszystkim chorobom mowimy precz .. ;)

To tak na wejscie, gdyż gdzie się nie rozejrze tam pełno chorowitków ehh co za czasy ;) Zabukowalismy noclego alee było bardzo ciężko, obdzwonione Zakopane, Białka, Szczyrk, a nawet Istebna i udało nam się tylko w Wiśle hehe tam gdzie byliśmy ostatnio z racji tego, że my stali klienci to dostaliśmy awaryjny pokoj.. no nic jak romantyczny weekend to brać i się nie zastanawiać ;) czyż nie ??

annaoj hahahaha a ja myślałam że mam imienniczkę :D :-D:-D na tym forum i to w dodatku sąsiadeczkę ;) się za głowe złapałam jak doszłam o co chodzi w Twoim nicku ;) jak blondyneczka nie urażając żądnej w blond włosach hehe

Majqa TY się nie martw na zapas, jest wszystko w porzadku i co ma byc to bedzie na niektóre rzeczy nie mamy wpływu a stres z pewnością nie prowadzi do niczego dobrego .. !!! pamietaj o tym ;)

mamstud :) ja tam zawsze chetna i otwarta na nowe znajomości.. cieszę się, że noc sie udała oby z efektami za 9 mc ;P.. Mój M to taki romantyczny ale to chyba tylko dzięki mojej romantycznej duszy haha jak chłopina na każdym kroku słyszy ohhh ahhh jak oni sie kochaja spójrz jaka to miłość to już potem sam się wciąga po 100 romansidle do ktorego został zmuszony w końcu mu się udzieliło.. tym bardziej, że to nasz zaległy wyjazd bo ostatni nie doszedł do skutku na 7 rocznicę ;)

Natka bój TY się Boga dziewczyno teraz nie czas na łażenie po strychu tylko na regenerowanie sił przed przyjsciem nowego członka rodziny zamiast wykorzystac czas TY się po strychach włóczysz ;) nieładnie nieładnie :p Mam nadzieję, że wszystko oki i ból szybko minie.. Poród tuż tuż .. :)

Bedismall a jak Twoja mama ?

Joaś a w jakim wieku TY masz dzieciaczki już ost miałam pytać ?

Mama05 wiedza uporzadkowana ??

Witam wtorkowo i zimowo bo nasza zima w koncu zastanowila sie zeby jednak zaatakowac i uderzyc pelna para. Jestesmy zasypani sniegiem i wyziebieni mrozem wiec mozna powiedziec ze sezon zaliczony. Dzieci szczesliwe, a ja z utesknieniem oczekuje wiosny ktora pewnie niebawem nadejdzie. Weekend spedzony imprezowo na popularnym tutaj Super Bowl (slyszalam ze w Pl nawet w wiadomosciach mowiono o tym wydarzeniu sportowym), a w piatek bardziej formalna imprezka - tym razem u nas i klasycznie bez mieszanki kolorowych trunkow wszelakiej masci po ktorych glowa boli ;-) Mianowicie proszony obiad z posmakiem burzujskim :-D Karty menu zaprojektowalam i zamowilam, winko sie chlodzi, jeszcze tylko liste zakupow dopracowac i zabrac sie powaznie do przygotowan.

No i oczywscie wzywam moje drogie panie....imiennie nie bede wymieniac bo wszystkie wzywane wiedza o ktore chodzi:cool2: Ja sie pytam gdzie Wy wszystkie sie ukrywacie???? wracac natychmiast! Moje drogie wielodzietne kobietki tesknie za Wami!

Nie odpisuje bo sie zgubilam co ktorej i kto jakie ma problemy. Przyznam ze kiedys bardziej kameralnie i przejrzyscie tu bywalo a dzis jak otworzylam watek to lekkiego oczoplasu dostalam, nawet wiekszosci osob kompletnie nie znam, no coz....pewnie starcza to przypadlosc. :sorry2:
Pozdrawiam goraco i wracam do swoich obowiazkow. Milego dnia.

witajcie

Patik - dzięki, a Kuba fakt rośnie. Wczoraj młody skończył 8 mies., a od co najmniej 2 tyg. "nosi" ubranka od 9-12 mies. Jest po prostu duży facet.

U nas też sypnęło wczoraj śniegiem i nawet burza była. To taki ewenement - co roku o tej mniej -wiecej porze roku "zaszczyca" nas burza. W ubiegłym roku piorun trzasnął w wieżę kościoła, a mój Boss akurat odprawiał mszę... na szczęście tylko Pani Zakrystianka została nieco ogłuszona, nikomu nic się nie stało. Szok.

Majqa a przechodziłaś różyczkę w dzieciństwie? Nie martw się, może jeszcze urodzisz po terminie, różnie to bywa, nie ma co sie sugerować innymi ciążami.

Stefaa, wiesz mnie energia zawsze rozpiera, to chciałam ją jakoś wykorzystać, a ja byłam tylko na piętrze, z parteru mamy właśnie takie schody, bo te docelowe są właśnie w trakcie przygotowania, a że chciałam trochę uczestniczyć w wykańczaniu to wyszło jak wyszło, ale tylko przez głupotę, bo jak się nie spieszyłam to nic się nie stało. Dziś już mi trochę lepiej, tylko żebra dalej bolą.

Pawimi, no ja też słyszałam w wiadomościach o tym Waszym święcie:-)

Katrina u nas też pogoda szaleje, wczoraj nasypało a dziś 7stopni na plusie i po śniegu ani śladu.

Patik, ale masz fajnie że tak szybko poszło, mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie i szybko opuszczę salę porodową.

Jutro przymierzam się do robienia pączków i oponek serowych:-) a może któraś mamusia wrzuci jeszcze jakiś ciekawy przepis na tłusty czwartek...

Dotarlam! Marysia ostatnio daje popalic z usypianiem. Ogolnie zrobila sie bardzo wymagajaca. Raczkuje z predkoscia swiatla, zaczyna sie czepiac mebli i wstawac, spac nie potrzebuje...

Weroniczka
super ze pralke udalo sie tanio nabyc, oby sluzyla jak najdluzej! I zazdroszcze wyjscia w kulturalne miejsce, bo ode mnie to tylko Krakow ;-) najblizej z kinem czy baletem. Najblizsze kino to 25 km

Mamo firma juz zalozona? Moze uda sie nam pojechac do chrzestnego Maji to cie bedzie mus odwiedzic!!!
Kochana dla nas jestes 100% wielodzietna i cala "ekipa" wie dlaczego!

Mamstud w Polsce podwiazanie jajowodow jak tez nasieniowodow jest zakazane!

Mamcia moja kumpela miala 3 cesarki i to ostatnio 1,5 roku po drugiej. Na szczescie wszystko bylo ok!

Natka ty uwazaj na siebie i sie nie narazaj a przede wszystkim malucha w brzuchu!

Pozdrawiam wszystkie!

Zuzia - Kuba tez ma jakieś zawirowania ze spaniem, tzn. w dzień jakby dłużej zaczyna podsypiać, przedtem spał 15-30 min., teraz tak ok. godzinki jednorazowo, ale dwa razy w ciągu dnia. A wieczorem zasypiał ok. 21-wszej, a od dwóch dni znowu cyrki urządza, jakby go coś drażniło w łóżeczku. Może to taki okres, że dzieci są zainteresowane wszystkim dookoła, tylko nie spaniem.

Witam z samego rana.
Dziś moje Skarby wstały wcześniej niż zwykle i już jesteśmy po śniadanku.

Zuz inka rośnie Ci córcia, to i więcej uwagi potrzebuje, świat się staje ciekawy:-) oby tylko w nocy dawała pospać. Widocznie mają jakieś obejście z podwiązaniem nasieniowodów WAZEKTOMIA - Nowoczesna antykoncepcja dla mężczyzn - Dr E. Siwik - Nowa cena 1999zł

Katrina Kuba ma pewnie to samo co Marysia, ciekawość świata, za dużo interesujących rzeczy do zrobienia i obejrzenia i spać się nie chce.

Miłego dnia

reklama
Wpadlam mezowi CV wyslac to i do Was zagladam :-)

Ale duzo nie popisze bo Marysia przeszkadza

Majqa
zapomnialam Ci wczoraj napisac to co Joas dzisiaj zdazyla. Rozyczka jest grozna dla plodu w pierwszym trymestrze. Nie martw sie bedzie dobrze

Pozdrawiam i znikam!

Do góry