Witam i o zdrówko pytam ! wszystkim chorobom mowimy precz ..
To tak na wejscie, gdyż gdzie się nie rozejrze tam pełno chorowitków ehh co za czasy
Zabukowalismy noclego alee było bardzo ciężko, obdzwonione Zakopane, Białka, Szczyrk, a nawet Istebna i udało nam się tylko w Wiśle hehe tam gdzie byliśmy ostatnio z racji tego, że my stali klienci to dostaliśmy awaryjny pokoj.. no nic jak romantyczny weekend to brać i się nie zastanawiać
czyż nie ??
annaoj hahahaha a ja myślałam że mam imienniczkę
na tym forum i to w dodatku sąsiadeczkę
się za głowe złapałam jak doszłam o co chodzi w Twoim nicku
jak blondyneczka nie urażając żądnej w blond włosach hehe
Majqa TY się nie martw na zapas, jest wszystko w porzadku i co ma byc to bedzie na niektóre rzeczy nie mamy wpływu a stres z pewnością nie prowadzi do niczego dobrego .. !!! pamietaj o tym
mamstud ja tam zawsze chetna i otwarta na nowe znajomości.. cieszę się, że noc sie udała oby z efektami za 9 mc ;P.. Mój M to taki romantyczny ale to chyba tylko dzięki mojej romantycznej duszy haha jak chłopina na każdym kroku słyszy ohhh ahhh jak oni sie kochaja spójrz jaka to miłość to już potem sam się wciąga po 100 romansidle do ktorego został zmuszony w końcu mu się udzieliło.. tym bardziej, że to nasz zaległy wyjazd bo ostatni nie doszedł do skutku na 7 rocznicę
Natka bój TY się Boga dziewczyno teraz nie czas na łażenie po strychu tylko na regenerowanie sił przed przyjsciem nowego członka rodziny zamiast wykorzystac czas TY się po strychach włóczysz nieładnie nieładnie Mam nadzieję, że wszystko oki i ból szybko minie.. Poród tuż tuż ..
Bedismall a jak Twoja mama ?
Joaś a w jakim wieku TY masz dzieciaczki już ost miałam pytać ?
Mama05 wiedza uporzadkowana ??