reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zagladam wieczorkiem :-)
smyki juz pierwszy dzien szkoly maja za soba ,bo byli w piatek ..wsio dobrze,ale teraz zacznie sie nauka..najwiecej to bedzie u cory,bo to ostatnia klasa szkoly podstawowej :szok:
weekend mianal rodzinnie,w sobote grillowalismy,bo u nas pogoda ladniejsza niz w lipcu :tak:dzisiaj jakies zakupy,spacer a potem wspolne granie
a od jutra rana pobudka ;-)
pawimi,hana tez jestem zdania,ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma..a kazdy kraj ma swoje plusy i minusy ..no i zeby cos miec trzeba samemu zarobic,bo z nieba manna nie leci
my tez tutaj kokosow nie mamy,ale fakt zyje sie lepiej niz wPL ;-)
mama no to niezle zabalowaliscie :szok::-D
patik fajnie ,ze juz ruchy sa wyrazne ;-)
natka witaj ;-)
zuza duza rodzinka to i musi byc duze auto :tak:
cos jeszcze chcialam,ale zapomnialam :zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
spokojnej nocki :-)

reklama
witam się i ja ;)) życzę wszystkim przedszkolakom i szkolniakom powodzenia w dzisiejszym dniu a nam mamuśkom pogody ducha ..

Wisieńka Emilka da sobie radę ....jestem dziś z Tobą ..wiem jak musi być Ci źle ...ale będzie wszystko si !!!!! będzie ;)

Madlen witaj i Tobie miłego dnia ;))

Hana a no ...mimo,że Asia mieszka w wolnostojącym domu( na takim osiedlu domków) to widać komuś przeszkadzało ... fakt ,że mieliśmy otwarte okna i pewnie przez to ..
dzieci była 6
a dorosłych 12..

jak policja pojechała(a przyjechali radiowozem i było ich 8:szok::sorry: ) to Dawid włączył " Banię u cygana" i przez otwarte okno zadedykował ją sąsiadom przez mikrofon:sorry:
potem bylismy już ciszej...pozamykalismy okna ..
a tańce były ,że drżyjcie narody :-D:-D:-D

Natka witaj ..napisz coś o sobie :)

Domi w przedszkolu od 8.. a z Zuza zaraz jedziemy do szkoły..

Witajcie
Wszystkim dzieciakom szybkiego i udanego roku szkolnego i przedszkolnego i oby w oka mgnieniu byly wakacje.

Milusia w przedszkolu, najpierw poszła dumnie a potem w wszechogarniającym ją płaczu zaczęła tez płakać. Pani dała jej Misia i smoczek i przestała. Siedze w domu jak na szpilkach.

mama to faktycznie imprezka była:szok:
Natka witaj

Lenka &&&&& za wizytę :)

Wisieńka a no była :-p
jak Emila w żłobku??????

u mnie po rozpoczęciu oki..
Domi był dzis krócej bo do 14.30..
od jutra już do 15.30 bo do 15.00 jestem w pracy..

Zuza ma zawsze na rano więc super..2 razy ma po 6 lekcji ,2 razy po 5 a w piątek 4...

ściskam i mam nadzieję ,że Wy z planu swoich pociech też zadowolone :tak:

Hej :)

My też po rozpoczęciu. Iza zachwycona panią i szkołą i już przypadła do gustu starszym koleżankom.
Natalia w starszakach a ja miałam spięcie z dyrektorką odnośnie jej godzin w przedszkolu :/

lenka - &&& za wizytę jutro
Wisieńka - i jak Emi?

hej
wpadlam sie podpisac;-)

podczytuje was ale u nas ostatnio taki klimat rodzinny ze szok, raz tak raz tak
wiec jak tylko jest okazja spedzenia troche czasu razem to korzystamy, zwlaszcza ze moj m zaraz urlop konczy...
Dominik ma zaraz urodziny a po nim ja. Dostal dzis wymarzony od dawna rower, a czekal dlugo bo musial sobie zasluzyc. Warto bylo czekac...Nie jezdzil wczesniej na dwoch kolach a dzis wsiadl i pojechal:szok::-D super bylo! Wzielam go na boisko i radzil sobie swietnie a potem o 18.00 jeszcze na spacer na pola i radzil sobie juz jak zawodowy rajdowca. Nawet stawal na pedalach:eek:...i tak mi minal dzien...
Moje dzieci ida w srode do szkoly, Dominik na razie 13-15.15 przez pierwsze dwa tygodnie a potem norma 9.00-15.15. U nas dzieci maja stale godziny, tylko lekcje sie roznia pewnie...

Pawimi - no to ze ty sobie dom wypracowalas to ja wiem:tak:jestes taka pracowita pszczolka z nas wszystkich chyba najwieksza...:-D

pozdrawiam was wszystkie i milego rozpoczecia roku szkolnego

Hello!

Bedismall - a to wspaniałe wieści, jaki sukces!! A fajne jest też to, ze ominął Cię etap biegania z kijkiem ;-) No chyba ze macie rowerek biegowy to by wszystko tłumaczyło :-)
Mamo - moi też na rano, po 5 lekcji i raz 6 - zarówna Karolina, jak i Bartek, a Marcin to inna szkoła i inna historia a poza tym to już 4 klasa!
Majqa - dobrze, że dziewczynki szczęśliwe, ale co to za spięcie, bo nie rozumiem.
U nas po zmianie szkoły, Martysia nie chodzi do przedszkola, szukamy jej nowego. Przedszkole znaleźliśmy ale miejsca nie ma :-(
Uciekam póki co, jeszcze mam mnóstwo na głowie
Dobrego dnia Wam życzę :-)

reklama
staliśmy dzisiaj an przystanku od 7.10 do 7.50, w końcu wsiedliśmy w samochód i po drodze mijaliśmy autobus :wściekła/y:, było się trzeba wyspać a nie zrywać rano. Ale ta cisza w domu przyjemna:zawstydzona/y::cool2:.

Dzisiaj wizyta o 19 ulala:rofl2:
po chłopców jadę na 12.15

Do góry