aaaaaaaaaaaaaaa 30 stopni to mielismy wczoraj o 11-tej w nocy ...siedzielismy duza grupa podchmielonych sasiadow nad jeziorem i podziwialismy pokaz sztucznych ogni z miasteczka obok ktore byly pieknie nad jeziorkiem widac...i ..........kazdy twierdzil coza przyjemna temperatura sie zrobila buahahha, powiem wam w dzien jest taka masakra ze na plaze dopiero wychodzimy tak po 19-tej bo wczesniej sie nie da. Nasza potezna klima w chacie nie wyrabia i sie nie wylacza calymi dniami. Maz sie juz poddal i przestal liczyc ile rachunek za prad bedzie po tym wszystkim. Normalnie zywiol
Z przyjemniejszych rzeczy to prawie 11-ta w poludnie a moje dzieci jeszcze spia po tej nocnej balandze ale mam cisze w domu...az tak nienaturalnie jakos ;-)
Mama niech przestanie podczytywac i sie dolowac tylko niech szybko tu wraca pisac bo bez niej to ten watek jakis nijaki sie robi. Ona jest calym kolem napedowym tego wateczku wiec niech odpoczynki zakonczy i wraca na swoj kocyk.
Milego urlopu Joas zycze...Sempe - biedulko przyszlo ci sie kulac te ostatnie kika tyg w takim goracu...no nic, jakos dotrzymasz kochana, juz prawie meta wiec trzymamy kciuki za szybkie i gladkie rozwiaznie.
reszte Pan pozdrawiam, ochlody zycze i radosnego, przyjemnego lata
Z przyjemniejszych rzeczy to prawie 11-ta w poludnie a moje dzieci jeszcze spia po tej nocnej balandze ale mam cisze w domu...az tak nienaturalnie jakos ;-)
Mama niech przestanie podczytywac i sie dolowac tylko niech szybko tu wraca pisac bo bez niej to ten watek jakis nijaki sie robi. Ona jest calym kolem napedowym tego wateczku wiec niech odpoczynki zakonczy i wraca na swoj kocyk.
Milego urlopu Joas zycze...Sempe - biedulko przyszlo ci sie kulac te ostatnie kika tyg w takim goracu...no nic, jakos dotrzymasz kochana, juz prawie meta wiec trzymamy kciuki za szybkie i gladkie rozwiaznie.
reszte Pan pozdrawiam, ochlody zycze i radosnego, przyjemnego lata