reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

aaaaaaaaaaaaaaa 30 stopni to mielismy wczoraj o 11-tej w nocy ...siedzielismy duza grupa podchmielonych :-D sasiadow nad jeziorem i podziwialismy pokaz sztucznych ogni z miasteczka obok ktore byly pieknie nad jeziorkiem widac...i ..........kazdy twierdzil coza przyjemna temperatura sie zrobila buahahha, powiem wam w dzien jest taka masakra ze na plaze dopiero wychodzimy tak po 19-tej bo wczesniej sie nie da. Nasza potezna klima w chacie nie wyrabia i sie nie wylacza calymi dniami. Maz sie juz poddal i przestal liczyc ile rachunek za prad bedzie po tym wszystkim. Normalnie zywiol :szok:

Z przyjemniejszych rzeczy to prawie 11-ta w poludnie a moje dzieci jeszcze spia po tej nocnej balandze:tak: ale mam cisze w domu...az tak nienaturalnie jakos ;-)

Mama niech przestanie podczytywac i sie dolowac tylko niech szybko tu wraca pisac bo bez niej to ten watek jakis nijaki sie robi. Ona jest calym kolem napedowym tego wateczku wiec niech odpoczynki zakonczy i wraca na swoj kocyk.
Milego urlopu Joas zycze...Sempe - biedulko przyszlo ci sie kulac te ostatnie kika tyg w takim goracu...no nic, jakos dotrzymasz kochana, juz prawie meta wiec trzymamy kciuki za szybkie i gladkie rozwiaznie.

reszte Pan pozdrawiam, ochlody zycze i radosnego, przyjemnego lata:biggrin2:

reklama
Po wizycie i jestem załamana. Maruś ma zapalenie ucha środkowego a w prawym pękła błona i stąd wydzielina. Antybiotyk augumentin + dicortineff do lewego ucha + czyszczenie spirytusem prawego ucha + cebion + calcium. Mało tego zajrzał w gardło i okazało się, że to afty a nie nadżerki czyli nie wirus tylko bakterie. zatem antybiotyk + aphtin + tantum. Na szczęście nie musi go pić tylko chodzi o to by wziął go na język i może nawet wypluć (nawet mu smakuje i pije). Prawe ucho go zaniepokoiło bo coś jest w trąbce słuchowej (coś wciąneło z ucha wewnętrznego) i gdyby zaczęło czerwienić się i boleć to natychmiast szpital i dożylne leczenie. Ehh... Jak się to moje dziecko ucierpi aż łzy się pchają. Takie maleństwo i takie choroby... A przyczyną jest ząbkowanie. Mały się ślini bardzo i nadmiar śliny zbiera się w uchu i oto efekt. Ogólnie przez to jest osłabiony... Boże ...

Po wizycie i jestem załamana. Maruś ma zapalenie ucha środkowego a w prawym pękła błona i stąd wydzielina. Antybiotyk augumentin + dicortineff do lewego ucha + czyszczenie spirytusem prawego ucha + cebion + calcium. Mało tego zajrzał w gardło i okazało się, że to afty a nie nadżerki czyli nie wirus tylko bakterie. zatem antybiotyk + aphtin + tantum. Na szczęście nie musi go pić tylko chodzi o to by wziął go na język i może nawet wypluć (nawet mu smakuje i pije). Prawe ucho go zaniepokoiło bo coś jest w trąbce słuchowej (coś wciąneło z ucha wewnętrznego) i gdyby zaczęło czerwienić się i boleć to natychmiast szpital i dożylne leczenie. Ehh... Jak się to moje dziecko ucierpi aż łzy się pchają. Takie maleństwo i takie choroby... A przyczyną jest ząbkowanie. Mały się ślini bardzo i nadmiar śliny zbiera się w uchu i oto efekt. Ogólnie przez to jest osłabiony... Boże ...
Zdrowia i cierpliwości Tobie
Mama niech przestanie podczytywac i sie dolowac tylko niech szybko tu wraca pisac bo bez niej to ten watek jakis nijaki sie robi. Ona jest calym kolem napedowym tego wateczku wiec niech odpoczynki zakonczy i wraca na swoj kocyk.
Podpisuje się obiema łapkami :tak::tak::tak:

Jestem!
:-)
Wyslalam Anie na oboz harcerski nad morze, meza do pracy i zostalam z chlopcami i Marysia. Wybieram sie do rodzicow ale to w przyszlym tygodniu bo musze troche dom odsprzatac po chrzcinach gosciach i pakowaniu

Pozdrawiam!

hej:-)

ja tez dzis wysłałam Rafałka na obóz do Łeby:-) wraca za 10dni.....
dzis matka do mnie na 3dni przyjeżdza, w koncu zaczniemy cos przygotowywać dla dziecka.... pranie prasowanie i itp i może w koncu się spakuje!!!

nie mam jeszcze łóżeczka materaca i przewijaka... nie mam kiedy do komisu jechać....

pozdrawiam Was wszystkie

zdrówka i ochłody życze!!! Kazdej z Was i dla Waszych dzieci...

reklama
Do góry