reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee upał mnie zabija..... jakbym była u Pawimi to był juz trupem byla, no chyba ze koleżanka by mi klime do dupeczki przymocowała:-)

zaraz napiesz do Mamy i dam Wam potem znać..

w piątek wizyta, czuje się kiepsko, puchnie mi prawa strona ze chodzic nie mogę... dzis troszke chłodniej, ciągle mi sie chce spać ale jak tu odpocząć???

zdrówka dla dzieciaczków Waszych:-)

reklama
Hej

sempe oo juz 35tc :-) czekamy na wiesci z wizyty ;-) wspolczuje puchnięcia, ja z Mikim tez na koniec to jak wieloryb wyglądałam :szok: po porodzie jak spojrzalam po 2 dniach na kostki to wreszcie zobaczylam róznice! :no: taka pogoda na koniec ciąży to najgorsze co moze być... :* trzymaj sie
i czekamy na wiesci co u mamy :tak:
pawimi :szok: taka wilgotnośc i upały, nie dziwne ze bez klimaty zacji nie daloby rady funkcjonować... :tak:

U nas ciag dalszy nocnikowania :tak: w sumie juz jest oki, wczoraj jechalismy 30min samochodem do tesciów to Miki nawet sie nie posiusiał - dzis 5 dzien :tak: bedzie dobrze ;-)

hej dziewczynki
wpadam porannie pozegnać się wakacyjnie

pawimi jak tak pisałaś o teściowej to az mi się łezka w oku zakręciła jak pomyślałam ze mogą być takie - mamusie swoją oczywiście mam najkochańszą- ale teściowa:no: - trzymaj taki skarb!!

mamuś TY nie kiedyś - tylko wpadaj dawać dzioba na wyjazd - jak to tak to!!!!!!!!! brakuje Ciebie potwornie!!!
wisnieńka -
wszystkiego najlepszego dla córci!
brzuchatkom - przesyłam troche zachodnipomorskiego chłodku!!

pozdrawiam reszte bardzo - majka, liza azile sempe katrinka:-)
i wszystkie wszystkie

hana - udanego urlopu:)

My dzis po wizycie u neonatologa . mała w 6 tygodni warzy 4770g. Zaczynaliśmy od wagi 3190. Więc myślę ze jest całkiem niezła:)
nadal upalnie i nie do wytrzymania.
Wczoraj kupiliśmy basen dzieciakom, dziś próbują same nadmuchać
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Zajmie im to troszeczkę
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif
wink2.gif

Witajcie!!!
Pusto tu jak nic. :-(

U mnie Martusia cycowa nadal i to bardzo. Kolki nas nie opuszczają co bardzo utrudnia życie. Są dni że nic nie robie tylko karmie , przewijam i noszę , bo bardzo ja brzuszek boli.
Ale żyje nadzieją że jeszcze troszkę.
Wczoraj u nas była mega burza. Wielki grad, zniszczyło nam połowe upraw w ogrodzie.
Strasznie to wygląda:(

reklama
azile no mała rośnie :-) u mnie chlopaki mieli ponad 4kg po porodzie wiec po miesiacu to juz 5kg kloski byly :-D heheh
wspolczuje gradu, u nas taki byl jak 2zl w niedziele i tez duzo upraw zniszczylo... a najbardziej jałka rodziców... :no: powalona pogoda...

Teraz mamy w cieniu 30 stopni! :szok:

Do góry