reklama
Meduje sie poslusznie z kawa w reku tak jak mi mama nakazala Polska szkole zaliczylismy, Jonathan widzial sie ze swoja przedszkolna nauczycielka ktorej oczywiscie nie pamietal a ona rzucila mu sie na szyje hahaha, no i pojechal do tatusia. Odwiozlam go pod same drzwi, oczywiscie kilka ladnych lez uronilam, to bym dobry pomysl ze makijazu rano nie zrobilam Dzisiaj ma swoje urodziny wiec pewnie wybedzie gdzies ze starymi szkolnymi kumplami wieczorem. Wczoraj sie szlajal ze stara matka. Zaliczylismy grzeczna knajpe z dobrym jedzonkiem no i tatuaz tez zrobiony. Kurcze ...bolalo hahaha, ja juz zapomnialam jak bolal mnie ten pierwszy ktory mam na lopatce bo to dawno bylo, tzn. wiedzialam ze boli ale nie pamietalam jak no i przyznam mialam dosc w pewnym momencie. Ja sobie wydziergalam jego imie po hebrajsku na wewnetrzej stronie nadgarstka. Taka niby pseudo bransoletka. Dokladnie tak jak obiecalam ze zrobie. Yonatan - dar od Pana, takie jest znaczenie jego imienia. Jeszcze gowniarz jeden mi palnal tekstem ze jak nie wroci to na drugim sobie moge wydziergac date.....no comments! Maz nie widzial bo wrocilismy bardzo pozno to on juz spal, a dzis wczesnym rankiem biegiem zerwalismy sie do polskiej szkoly no i teraz jak wrocilam do domciu jego nie ma bo pojechal do klientki cos tam obdyskutowac. Zobaczy - jesli, dopiero wieczorkiem No i w sumie co mi powie jak mu sie nie spodoba? ze mam zmyc? hahaha dobre sobie. Joas no ja raczej z tych co nie pytaja o pozwolenie...dobrze zauwazylas.
hanna31 - moj syn wyjezdza do konca tego roku. Juz nawet niewazne gdzie....bardzo chce zeby wrocil w calosci i zywy.
A teraz UWAGA - otwieram piwko!
milego weekendu zycze
hanna31 - moj syn wyjezdza do konca tego roku. Juz nawet niewazne gdzie....bardzo chce zeby wrocil w calosci i zywy.
A teraz UWAGA - otwieram piwko!
milego weekendu zycze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się porannie po sniadanku)
Pawimi cieszę się ,że tak miło spędziłas czas z najstarszym
no i tatoo zrobiony
krejzi mama z Ciebie
jak tam piwko smakowało???
my ostatnio z Tomem za duzo alko pilismy i potem sie sexem kończyłowiec trochę musimy przystopowaćz alko oczywiście..
Fasolka- a ja przez 2 donoszone ciąże nie miała ANI JEDNEJ zachcianki-pod tym względem mój mąż nie wiedział ,że ma żonę w ciąży..
smacznych lodów
Liza miałam Ci pisac wczoraj -ja ostatnio w expresowym tępie przeczytałam sagę Zmierzch-4 książki po 500-700stron ,ale tak wchodzi,że nie wiadomo kiedy i już koniec..
a teraz mam filmy na dvd i wczoraj ogladaliśmy z Tomem IV część wieczorkiem..
miłego dnia for all
u nas zimnoooo ,że hej
Pawimi cieszę się ,że tak miło spędziłas czas z najstarszym
no i tatoo zrobiony
krejzi mama z Ciebie
jak tam piwko smakowało???
my ostatnio z Tomem za duzo alko pilismy i potem sie sexem kończyłowiec trochę musimy przystopowaćz alko oczywiście..
Fasolka- a ja przez 2 donoszone ciąże nie miała ANI JEDNEJ zachcianki-pod tym względem mój mąż nie wiedział ,że ma żonę w ciąży..
smacznych lodów
Liza miałam Ci pisac wczoraj -ja ostatnio w expresowym tępie przeczytałam sagę Zmierzch-4 książki po 500-700stron ,ale tak wchodzi,że nie wiadomo kiedy i już koniec..
a teraz mam filmy na dvd i wczoraj ogladaliśmy z Tomem IV część wieczorkiem..
miłego dnia for all
u nas zimnoooo ,że hej
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
mama - U nas też zimno - 8,5 st i pada deszcz Maruś zdrowy, dziękuję. I ma już 7 zębów :-) i kolejne wychodzą.
Kończę obiadek. zaraz zasiądziemy go wchłonąć. A na deser kawa i galaretka z lodami, owocami i bitą śmietaną
Miłej niedzieli
P.S. Pawimi dzielna babka jesteś ;-)
mama - U nas też zimno - 8,5 st i pada deszcz Maruś zdrowy, dziękuję. I ma już 7 zębów :-) i kolejne wychodzą.
Kończę obiadek. zaraz zasiądziemy go wchłonąć. A na deser kawa i galaretka z lodami, owocami i bitą śmietaną
Miłej niedzieli
P.S. Pawimi dzielna babka jesteś ;-)
generalnie nie wklejam zdjec na ogolne forum ale jedyny raz zrobie wyjatek;-)
(tu na zdjeciu powyzej moj syn wyszedl troche niski bo mamusia zalozyla 15 cm szpilki w dodatku na platformie i wszyscy sie smiali ze jestem nienaturalnie wielka)
a tu sobie piwkujemy, moj mlody schowal butelke z piwem za siebie hahaha
a tu wiadomo co ;-)
(tu na zdjeciu powyzej moj syn wyszedl troche niski bo mamusia zalozyla 15 cm szpilki w dodatku na platformie i wszyscy sie smiali ze jestem nienaturalnie wielka)
a tu sobie piwkujemy, moj mlody schowal butelke z piwem za siebie hahaha
a tu wiadomo co ;-)
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
Hej po weekendzie :-)
pawimi hehehe no zmyc sie nie da, postawiłąs go przed faktem dokonanym ze tatooo juz jest a zdjecia super, pierwszy raz Cie widze i pozytyna osoba z ciebie podoba mi sie ten tatuaż
Mama05 o jej a ja myslalam ze tylko ja czytam takie książki jak zmierzch czytałam tą sage w 2 tyg wsio jedna ksiazka szla na 2-3 dni mniej wiecej ;-) dla mnie powinien byc ciąg dalszy a i oglądąłam tą ostatnia czesc co wyszla w zeszlym roku i POLECAM! czekam na cz.2 :-) teraz czytam też taką serie 3 ksiażki a wampirach :-) lubie ;-)
Ogolnie drugi dzien u nas pada.... Miki zaczol kasłac w sobote ale od razu leki, nasmarowałam go i dzis widze poprawe! :-) uffff... ;-)
pawimi hehehe no zmyc sie nie da, postawiłąs go przed faktem dokonanym ze tatooo juz jest a zdjecia super, pierwszy raz Cie widze i pozytyna osoba z ciebie podoba mi sie ten tatuaż
Mama05 o jej a ja myslalam ze tylko ja czytam takie książki jak zmierzch czytałam tą sage w 2 tyg wsio jedna ksiazka szla na 2-3 dni mniej wiecej ;-) dla mnie powinien byc ciąg dalszy a i oglądąłam tą ostatnia czesc co wyszla w zeszlym roku i POLECAM! czekam na cz.2 :-) teraz czytam też taką serie 3 ksiażki a wampirach :-) lubie ;-)
Ogolnie drugi dzien u nas pada.... Miki zaczol kasłac w sobote ale od razu leki, nasmarowałam go i dzis widze poprawe! :-) uffff... ;-)
majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
pawimi - fajna babka z Ciebie
pawimi - fajna babka z Ciebie
Witam w ten kolejny deszczowy dzien ,ja chce słonkoooooo
Pawimi ale laska z Ciebie:-)
A ja myslałam ze tylko ja taka z Zmierzchem nawiedzona ale widze ze nas tu wiecej jest.
U mnie ok poza ty ze dalej mega leniwca mam i słaba jestem masakra ,jakos brzuszek mi twardnieje ostatnio jak sie zdenerwuje o to ostatnio przy moich dzieciakach nietrudno.Za tydzien wizyta mam nadzieje ze wszystko ok bedzie , a 14 maja połowkowe prenatalne usg.
Wieczorem zebranie w szkole u młodej o 18 ja o tej godzinie juz mało kumata ostatnio jestem a jeszcze przy takiej pogodzie moze kiepsko byc.Miłego dnia kobietki :-)
Pawimi ale laska z Ciebie:-)
A ja myslałam ze tylko ja taka z Zmierzchem nawiedzona ale widze ze nas tu wiecej jest.
U mnie ok poza ty ze dalej mega leniwca mam i słaba jestem masakra ,jakos brzuszek mi twardnieje ostatnio jak sie zdenerwuje o to ostatnio przy moich dzieciakach nietrudno.Za tydzien wizyta mam nadzieje ze wszystko ok bedzie , a 14 maja połowkowe prenatalne usg.
Wieczorem zebranie w szkole u młodej o 18 ja o tej godzinie juz mało kumata ostatnio jestem a jeszcze przy takiej pogodzie moze kiepsko byc.Miłego dnia kobietki :-)
Jotemka
hej
Pawimi, super duet :-) i tatuaż też fajniutki - w dodatku takim wrażliwym miejscu.....
U nas też pada ale co tam. Wróciłam z fitnessu, cała połamana, niby lajtowe zajęcia, ale czuję każdy mięsień... na plecach. Bo to zajęcia "zdrowy kręgosłup".... No i czuję mięśnie brzucha, ale to standard ;-)
Liza, dobrze że u Mikiego poprawa, mój Arti zasmarkany, bo wczoraj wziął za przykład starszych braci i zdejmował czapkę na podwórku w czasie deszczu ;-) Ale jakoś się nie martwię....
Wy czytacie Zmierzch i inne wampirze książki a ja "Listy starego diabła do młodego" Polecam!!!! Zaskakujące...
Uciekam do życia w realu, pa!
Pawimi, super duet :-) i tatuaż też fajniutki - w dodatku takim wrażliwym miejscu.....
U nas też pada ale co tam. Wróciłam z fitnessu, cała połamana, niby lajtowe zajęcia, ale czuję każdy mięsień... na plecach. Bo to zajęcia "zdrowy kręgosłup".... No i czuję mięśnie brzucha, ale to standard ;-)
Liza, dobrze że u Mikiego poprawa, mój Arti zasmarkany, bo wczoraj wziął za przykład starszych braci i zdejmował czapkę na podwórku w czasie deszczu ;-) Ale jakoś się nie martwię....
Wy czytacie Zmierzch i inne wampirze książki a ja "Listy starego diabła do młodego" Polecam!!!! Zaskakujące...
Uciekam do życia w realu, pa!
reklama
Liza
Joaś a jakiego autora? zapytam czy jest w bibliotece :-)
fasolka juz brzus twardnieje, nie denerwuj sie tak (wiem ze łątwo sie mówi) no ale trzeba :-) trzymaj sie i nie zasnij na zebraniu hehehe
Kurcze u nas ciagle sobie pada.... ale pogoda...
fasolka juz brzus twardnieje, nie denerwuj sie tak (wiem ze łątwo sie mówi) no ale trzeba :-) trzymaj sie i nie zasnij na zebraniu hehehe
Kurcze u nas ciagle sobie pada.... ale pogoda...