reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mama - ja mam bardzo wysoka hemoglobinę, Magda jak się urodziła to miała wręcz zdiagnozowaną Policytemię i musiałyśmy ze 2 dni dłużej zostać w szpitalu, zeby poobserwować czy spada. A ja tak normalnie mam między 14,6 a 14,9 - co też mnie czasami niepokoi, czy na starsze lata nie będzie z tego tytułu problemów.

Sempe - aż Ci zazdroszczę, niestety nie dysponuję tu takim czasem wolnym, co by sie oddać takim cielesnym rozkoszom...

reklama
witam się

Marriet wybacz ,ale się usmiałam z Twojego opisu trzepania termometru:-D:-D
ja od lat tylko taki urzywam bo mam do niego zaufanie ,te elektroniczne to własnie czasem tak wariują z tempką..
ja nigdy termometru nie upuściłam..
ale każda mierzy jak Jej pasuje:-)

kurcze,ale Was dopadło..niefajnie strasznie...zdrówka Wam życzę i cierpliwości...

pozdrowienia i słonko dla każdej mamuśki ;);))

spoko,bo jak se przypomne to trzepanie mi samej sie chce smiac:D

a Weronika pospała ,Nataszka tez a ja z nimi
jak sie W obudziła przed 15:00 to zapytała ..o zupke
to zrobiłam rosół z makaronem
zjadła i jest juz lepiej
brzuszek nie boli
i gada znow :)
i dokładke chciała

mam nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej

mi jeszcze w głowie huczy

Witam się wieczorkiem;)
my po spacerze i placu zabaw,Zuza już wykąpana i po kolacji,teraz sprzata pokój,Tom kąpie Domisia..

Marriet-ja sobie wyskuję całe bikini-sama..fakt,poczatkowe razy do miłych nie należały,ale teraz jest oki..
i woskuję 1 na 3,4 tygodnie tak już mi mało rosnie kłaczków:-)

dobrze,że córy juz lepiej :)no i życzę Ci zebyście gdzieś wybyli na dłuuugi majowy week.:tak:

wcinam owsiankę cynamonową..mąż zaraz idzie na siatkę więc mam samotny wieczór..

mama- ile u Was manicure hybrydowy kosztuje? Ja zrobiłam sobie w piątek i zapłaciłam 60 zł ale ponoć ten lakier co ma moja kosmetyczka kosztuje 160 zł za 15 ml i sprowadza go ze Stanów (shelac czy jakoś tak)

hej wtrace,ze wosk boli tylko troszeczke ja robie bikini ,pachy i nogi 1 na miesiac.polecam:-)
ale ty mamo mistrzostwo swiata bikini sama wooow to juz ostra gimnastyka
grzeje plecki przy kominku a mezunio z kolega podwieszaja sufity w salonie
parkiet zamowiony w siemiatyczach czeka na odbior.

do komuni ma byc wyremontowany caly dom.ufff
u mnie w niedziele sie wyjasni&&&&&&&

a gdzie joasia pewnie na fitnesie;-)

uciekam,bo jutro praca

Mama - ja sobie bikini depilatorkiem tez sama robiłam.... teraz nie widzę nic poza brzuchem i zastanawiam jak sie ogarnę przed porodem.

hejkum

oj noo sezon wiosenno letni nadchodzi i trzeba odświeżyć depilator i sado macho zapodać:-D.przez zime to maszynke uskuteczniałąm

kawka poranna wypita
trzeba się ogarniać do robotki
pozdrawiam babeczki
a brzuchatki jeszcze mocniej:-)
buziaki i do pozniej

hana witaj mysmy sie jeszcze nie poznaly.
katrinka-jest sposob na ogarniecie sie przed porodem popros m lub u kosmetyczki bedziesz miala spokoj ech jestes juz na ostatniej prostej.super
zuzinka starajna i reszta gdzie jestescie porzadki wiosenne juz za nami przeciez juz po wielkanocy

teraz uciekam pod prysznic,bo i tak sie spoznie.

reklama
Do góry