reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Liza cześć ,ja siedzę w pracy i mam klime na 30stopni bo na zew.słonko ,ale mury jeszcze nie przegrzane..
w pracy mam spokój ,zrobiłam sobie mikrodermabrazję i manicure hybrydowy...
umawiam jedynie klientki na przyszły tydzień-spokój jak to po swiętach...

a co do tempki to ja raz z ciekawości zmierzyłam rtęciowym i zaraz potem elektr.i tempi wyszły 2 rózne:eek:
ale-najważniejsze w mierzeniu jest to ,żeby sie yrzymać jednego termometru:tak:

Liza-daj znac jak juz bedziesz szamać murzynka ;)

reklama
Mama oki :)
No to masz dzis spokój ;-) zazdroszcze takiego ciepełka:-D ja jestem ciepłolubna ;-) hihihihi

Ponoć jeżeli sie mierzy rteciowym to sie odejmujje 0,5? niewiem sama, ale to tylko sie dzieci tyczy chyba? :eek:

Liza odejmuje się u dzieci jak mierzysz w doopce:tak:
ja też na maxa ciepłolubna!!!

dlatego mam nadzieję ,że jak pojedziemy w góry za 2,5 tyg.to juz śniegu nie będzie!!!!!!!!!!!!!!:sorry:

O to jedziecie na urlopik? :-) zazdroszcze ja raz bylam w górach 3 dni - zakopane. jest tam super :tak:

Co do śniegu to cieżko bo w niedziele popadalo tam ponoc i znow bialo :-D no ale zycze wam ciepelka takiego wiosennego :tak: ;-)

Przepis przepisałam, i musze tylko zakupic margaryne bo reszta jest,i zrobie na weekend :tak: :-) Miki spi, obiad wstawiony bo zaraz mąż z Hania zajadą :-)

LIza jedziemy do Stronie Śląskiego od 28kwietnia do 3 maja z ekipą 21 osób-dorośli +dzieci + 1dno w brzuszku czyli razem 22:-)

właśnie wleciała szefowa i dostałam winko w prezencie:-pmilusio;)
kumpela kosmetyczka już mi pachy wywoskowała..

witajcie

Mama - no ja tez nigdy nie woskowałam, zawsze depilatorem pod pachami lecę,

Miłego dnia!!!!

My po wizycie - dziś u położnej, hemoglobina jak zwykle dobra (14,2), mocz OK, ciśnienie dobre, tętno malucha 158, rozmiar brzuszka dobry i chyba dzidziuś ma długie nogi... jak Alinka.

witam poswiątecznie:-)

o moim samopoczuciu nie pisze ponieważ mam takie myśli że az grzech pisać!!!

zaraz lece po dziewczyny do przedszkola:-)

Mama05 szukam czegos na Majówke ale dupa blada chyba cała Polska w góry jedzie bo nigdzie nie ma miejsc!
ja woskowania boje się jak ognia choć nigdy nie miałam:szok::-D pachy i nogi raz na 4tyg przelece zwykłą maszynką:-) a dzis byłam na full serwisie u kosmetyczki: manicure, pedicure, oczyszczanie z kwasami, henna a na koniec makijaż gratis:-) chyba nie musze pisać jak się czułam jak wychodziłam z gabinetu:tak: jak pijana z rozkoszy...

dzis swięto w domu, dostałam pierwszą kase ze Zusu:cool2:

reklama
Jestem w domu..dzieci na ogrodzie,pies też ,poodkurzałam i ...wpierdzieliłam 2 kawałki murzyka-niech to szlag!!:sorry:

Majqa zdrówka dla Marka:tak:dobrze,że ogólnie u Was si

Katrina- czyli kolejna baletnica Ci rośnie albo koszykarz..
a hemoglobiny pozazdrościć!!!

Sempe noo kochana to sobie zrobiłaś full serwis u kosmetyczki:))cieszę się z Tobą i z kasy z Zusu:-D
a jak tam-u gina byłaś??
płeć określona??
co do gór to my już pod koniec stycznia kochana rezerwowaliśmy miejsca a do połowy marca miałabyć wpłacona zaliczka-30%..
mamy zapłaconą i teraz szykujemy się na wyjazd..tylko ten śnieg mnie przeraża!!!!

Azile jak tam u Ciebie? byłas u diabetologa czy jak to się nazywa???czy to gin Ci ustala dietę?

Do góry