reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie!!!!
U mnie święta bardzo domowo i rodzinnie. Dość chłodna jest u nas wiec nici ze spacerów. Choć ja znowu wylądowałam na lekach rozkurczowych. Insulina nadal kiepsko pomaga, a mam zdecydowanie większy apetyt i większe zapotrzebowanie.
Mam nadzieje jutro dostać sie do diabetologa. Niech coś mi dają bo zagłodzę się. Mam tak strasznie chude nogi i ręcę , ze już nie pamiętam kiedy takie miałam:-:)-:)-(.
Dziś pierwszą pralkę rzeczy dla małej piorę. Musze jeszcze troszkę do kupić ubranek i dla mnie rzeczy. Kompletuje torbę i będę po woli czekać na rozwiązanie. Remont ślimaczy się , wcale nic się nie posunęło. Przeraża mnie życie w 2 pokojach z mała.:-:)-:)-:)-(.
Dół mnie niestety nie opuszcza.
Buziaczki dla was dziewczyny:wink::wink::wink:

reklama
azile - trzymaj się!! jeszcze troszkę!! ja juz właśnie poprałam i poprasowałam ubranka dla maluszka is woje do torby wrzuciłam, tak na wszelki.... niech sobie czekają...

katrina115 gratuluje zapakowania siebie i maluszka:).
Ja widzę ze mi hormony szaleją, do tego ta ciągła niepewność daje się we znaki.

Dziewczyny jeszcze troszke i sie uspokoi wsio :-) jak Maluszki beda na swiecie bedzie łatwiej :-)
Azile dasz rade!!!! :-) :* juz malutko to 34tc :D

Jejku ale wasze ciąże zleciały szybko mi :-) ja pamietam jak katrina pojawila sie tutaj a tu myk i 33tc :tak: :-)

Hana -cieszę się ,że rozbawiłam ;))spróbuj z tym czasem i jak nie bedzie różnicy w pomiarze to ja bym mierzyła te 2 czy 3 min zamiast 5:tak:
no i oby syn chętnie poszedl do przedszkola:-)
a jak mierze elektronicznym to trzymam az zapika? czy też dłużej:-p:confused:
a ja się wycwaniłam i pojechałam dzisiaj z młodym niby zawiezc podanie do przedszko - no i oczywiście weszliśmy chwilke na grupe--- dzieciaki się ucieszyły ze go widzą i już nie chciał iść do domu ---więc myśle ze będzie dobrze;-)
Dół mnie niestety nie opuszcza.
nie wiem z jakiego powodu ten dół ale jakby co pomożemy go zasypać--- no i współczuję cukrzycy ---jakoś nie zdawałam sobie sprawy ze występuje tak często i jest az taka uciąliwa---główka do góry;-)
iwet - & trzymam---haha- niby nic a jednak się działo - łobuziara;-)
katrina- no widze już gotowa na przyjscie- skoro torba spakowania;-)pewnie---zawsze się chyba jeszcze coś dorzuci--- a jak córcia reaguje na to że będzie starszą siostrą?
liza:-)

pozdrawiam babeczki
i miłego wieczorka

azile - tydzień temu byłam bardzo chora, jakieś wredne wirusisko nas dopadło i po całonocnym kaszleniu brzuch miałam tak twardy i tak mnie bolały mięśnie brzucha, że zmobilizowało mnie to do przygotowania toreb - tak na wszelki wypadek. Tu do szpitala muszę mieć wszystko swoje dla siebie i dla dziecka. Stąd mój stan gotowości.

hana - póki co Alinka bardzo się cieszy, brzuszek głaszcze i całuje, lalkami się bawi w mamę i dzidziusia, ale zobaczymy jak będzie za 2 m-ce, z tym, że nie dopuszcza myśli o bracie - tylko siostra!

Liza - czyjaś ciąża zawsze szybko mija, tylko nasza się ciąąąąąągnie. A ja dołaczyłam ju zprawie rok temu... fakt, zleciał ten czas szybciutko.

Ostatnia edycja:
Hana no to fajnie,że się "podstęp" przedszkolny udał:tak:
jeśli masz elektroniczny to trzymaj aż zapiszczy...:-)

Katrina git ,że torba spakowana:-p

Azile-przytulam mocnooo,mocno!!!
i podaję rękę ,żebyś z doła mogła wyjść...polecam dobrą książkę:tak:

kto ma miejsce w brzuszku?????????????????????
podaję jeszcze ciepłego murzynka+ kakao-są chętne??:-D

Joaś????????????????????
Weroniczka???????????????????
Sempe???????????????????
Cokies??????????????????
Magda??????????????????
Pawimi???????????????????
Zuzinka???????????????
Fasolka?????????

a Stjarna pewnie już urodziła...
Iwet i ja zaciskam &&&&&-ja mam teraz cykl pusty ,ale i tak działamy z megaaa przyjemnością i ochotą-nie żałuję sobie:-p:-p

Hana staracie sie o trzeciego maluszka tak?:-)
Mama05 o jej, murzynka jak dawno nie jadłam :-) mniam... ;))))
katrina moja trzecia ciąza minela mi migiem do 35tc :tak: :-D

No dziewczyny meldujcie sie, faktycznie tutaj jakos statnio cisza,kiedys bylo wiecej nadrabiania :-)
Pogoda niby fajna ale ten wiatr jak zawieje to brrrrr....:no:

Liza za mną też murzynek chodził i dzis zrobiła-częstować się proszę:-D

cisza,cisza-zgadza się ...

Bedii co u Ciebie kochana?????
AnnaS?????????????
Wisieńka tęskni tu ktoś:sorry2:

reklama
Witam poswiatecznie:-).U mnie wszystko ok z brzusiem na szczescie ,no pomijajac to ze przejezony po swietach;-).Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze wy juz torby popakowane do szpitala a ja do połmetka dopiero sie zblizam:-p,cale lato przedemna a znajac moje ''szczescie '' to upalne pewnie bedzie:tak:.Za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zobaczycie ze w naj mniej spodziewanym momecie dwie kreski zobaczycie ,wiem z własnego doswiadczenia:tak:.Dzieciaki rozleniwione a jutro do szkoły ,juz licza ile dni do majaowego wekendu im zostało:sorry2:

Do góry