reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
mama05 no tak racja, mimo tego ze rodzice maja ciagle jakies pretensje i nie jest miedzy nami super, jak moge -pomoge ;-) taka juz jestem :dry:

Własnie Zuz-inka,Strajna? dawno was nie bylo... :cool:
która mamusia jest w pierwszej kolejnosci do rozpakowania? :-)

Liza wiesz..mój tata poważnie choruje i jak choroba wkracza do domu i widzisz jak niszczy człowieka to docenia się bardziej każdą chwilę z rodzicami...

a do rozpakowania pierwsza Stjarna
potem Zuz Inka i Kartina
potem Azila
potem Sempe
potem Fasolka ;)

Mama wywołałaś mnie ,wiec napisze.
Mam nastrój do bani . Podczytuje was na poprawę humorku.
Dostałam insuline i mam teraz gorsze wyniki niż bez niej. nie rozumiem tego i nic mi sie nie chce.
Mam takiego doła , ze nie jestem w stanie nawet tego wyrazić.
Przez insulinę nawet do kościoła wieczorem nie mogę pójść.
Tylko kuje sie w brzuch to w palec i to wszystko do kitu:(

Azile kochana....smutno mi ,że tak cierpisz......człowiek bierze leki z wiara ,że pomogą a tu lipa..
kurcze ,widzę ze ta cukrzyca ciążowa to nie przelewki:baffled:
przytulam Cię mooocno -tyle mogę!
i wspieram i ciepłe myśli posyłam...

jeszcze około miesiąca musisz wytrzymać..ale domyslam się jak bardzo juz Ci ciężko:-(

mama dokladnie tyle ze oni mnie tu sciagneli wlasnie bo ponoc tata byl chory 4 lata temu, wrocilam, i sie okazalo co innego - cudne ozdrownienie ;] no bylo minelo, oby teraz szlo w lepsza strone ;]
Azile wspolczuje kochana... trrzymaj sie, oby insulina wkoncu pomogla bys juz sie tak nie meczyla... :-( trzymam kciuki :&& :*

Joas tworzy...:)
Mamusiu schowaj sobie ten zly humorek do kieszeni...pomysl ida swieta, masz cudowna rodzinke, raduj sie nimi i korzystaj z tych kilku wolnych dni przed nami. My Cie tu caly czas wspieramy duchowo w myslach wiec napewno nie jestes sama!
azile tule mocno...jeszcze tylko kilka tygodni ...trzymam kciuki zebys to jakos psychicznie wytrzymala.
Pozdrawiam reszte i zmykam na zakupy.

reklama
Zobacz załącznik 453703
Święto Wielkiej Nocy
to czas otuchy i nadziei.
Czas odradzania się
wiary w siłę Chrystusa i
w siłę człowieka. Życzę, aby
święta wielkanocne
przyniosły radość, pokój oraz
wzajemną życzliwość.
By stały się źródłem