reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie - podpisuję listę obecności,

Ranek taki sobie. Robiłam dziś test na tolerancje glukozy. Drink nie był taki zły (zimny i kwaskowy), ale zrobiło mi sie po nim słabo, dobrze, ze nie byłam sama. Alinka po raz pierwszy została na tak długo z babcią, ale obie przeżyły!! Wstąpiłam do mojego Bossa, jego dom odgruzować i tak jakoś zleciało.

reklama
UWAGA SEMPE WRÓCIŁA Z KUDOWY:-)

Zyje ale jestem wykonczona!! dzieciaki wycisnęły z nas wszystko co możliwe!!! ale wyjazd udany, hotel trafiony, pogoda prawdziwa zima, zaspy po pas... jedzenie smakowało nam wszystkim, piwko się tez mi czasami trafiało ale nie mogłam się powstrzymać:zawstydzona/y:

teraz mam prania hurtowego ze do środy będę prać!!
jutro wizyta u gina:-)

marzę by wygrzać się w wannie:-) więc odezwe się jutro po południu jak wróce od lekarza, mam nadzieje ze u dzidziola wszystko ok po tym intensywnym tygodniu:-)

BEDISMALL to Ty nie wiedziałaś??? zem w ciązy jest?? dzięki za gratulacje:-D:-D

pozdrawiam wszystkie i do jutra!!!
acha nadrobiłam wątek jakby co:tak:

Sempe słonko nasze szalone-super,że juz jestes i że wyjazd udany:))))

&&&&&&&&&&&&&&&&za jutrzejszą wizytę-czekamy na wieści:))

ściskam Cie mocno!!a powiedz mi kochana w jakiej części Poznania Ty mieszkasz-jakiej dzielnicy??

Witajcie i miłego dnia:))

ja się szykuję z dziećmi do wyjazdu do tego teatru muzycznego..
potem jedzonko na mieście i pewnie koło 15.00 wrócimy.

Bedii&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& niezmiennie za Twoją sytuację w małżeństwie...

Witajcie!!
A u mnie Domis z niedzieli na poniedziałek strasznie gorączkował. Poszłam wczoraj do lekarki i ona że to angina. Ale dla mnie to coś nie pasuje, bo Domis narzeka na nogi i je z apetytem. Fakt ma powiększone węzły chłonne. Dostał antybiotyk , ale ja wyrodna mam nie podałam. Wiecie ze przespał noc bez gorączki i to cała bardzo spokojnie. :szok:. Nie mam pewności co jemu jest, ale na dal wstrzymuje się z antybiotykiem dam mu kolejna dobę.
A ja zamiast leżeć to mam powoli totalny młyn. Staram się ile mogę , ale nie możliwe leżeć non stop

witam porannie:-)
wstałam o 7 i szybko do labolatorium... juz pochłonęlam śniadanie.

ooo własnie dziewczyny wstały a chłopaki pewnie do 12tej pospią!!

Mama05 swietny wypad zorganizowaliście! brawo dla Was:-)
a ja mieszkam na dębcu..

idę prać:-)

Joaś jak tam u Ciebie sytuacja z dziecmi?? suwaczki widzę porobiłaś, ślicznie:-)

Dzień dobry!
Sempe witaj po wojażach, suwaczki zrobiłam znowu po tym jak je kiedyś usunęłam. Super, ze się oderwałąś od domowej rzeczywistości :-)
Mamo - napisz nam po powrocie, jak tam było w teatrze
Azile - moim zdaniem dobra decyzja z tym antybiotykiem
Zuz-Inka - leż, leż, moja droga, to taki czas
Katrina - nie cierpię testów obciążeniowych glukozą, bleeeeeeeeee.............
Bedismall - czytam, czytam i coś mi to przypomina... Moja droga, to nie twój małż jest winien, to nie Ty, nie dzieci. Mi jak drut wychodzi jakiś stan depresyjny!!! I to MEGA. Koleżanka mi wczoraj poeleciła i zamierzam sama stosować: witaminę D3 + magnez + B6 + potas. Stawia na nogi, mi też ciężko, choc już takie stany niemocy połączonej z totalnym wkurzeniem minęły. Kochana, moze jakiś deprim - choć nie wiem czy tam u Was do dostania. Pomyśl bo to może to jest, coś mi tak przez skórę mówi
Izulka - ja wprost "uwielbiam" polskie roeformy szkolnictwa. Mam czasami wrażenie - coraz częstsze, ze celem tych w ministerstwie jest - wychować lekkich debili - kto mało wie tym łatwiej sterować.... Współczuję koniecznośći zmagania się z tymi sprawami zawodowo - zazdroszczę szynobusu i książki - co czytasz? co polecasz?
Ja po wczorajszym wieczorze jestem wykończona śmiechem - 2.5 godziny rechotu, kwiku, spazmów i czego tam jeszcze chcecie. Nie pamiętam kiedy tak się śmiałam. W telewizji to tylko 10% tego co w realu możesz doświadczyć.
Ściskam pozdrawiam...

reklama
Do góry