reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Joaś trzyyyyyyyyyyyyyymaj się tam kochana ...

Pawimi no ja wczoraj też na zakupach byłam :))
uwielbiam Orsay i zawsze cos tam znajdę
taka kupiłam tylko w brązie:)
s2_119379.jpg

Majqa jak tam po nocce??

Bedii brawo!! rozmowa zawsze pomaga -&&&&&&&&&&& za Was!!

Katrina czyli co-autko kupiliście???
my czekamy do poniedziałku-mamy dostać odp.z banku i też kupujemy(jak dadzą kredyt)

bedi - nie ma za co :-)
mama - nocki nadal ciężkie, zakupiłam chamomilę i podaję zobaczymy co będzie dzisiaj ... fajna kurteczka i też uwielbiam orsay
pawimi - zazdroszczę figury :)

Mama - tak, drugie... zanim dojdzie do nas dowód rejestracyjny, zanim mój powymienia filtry i oleje, wyczyści to musi być drugie do użytku, w razie gdyby trzeba było jechać np. do szpitala (mamy 40km), a np. w poniedziałek mam tam badanie na tolerancje glukozy, wiec bez auta ani rusz.
Tylko mój taki "zboczony" jest, ze najchętniej to by co pół roku zmieniał (dobrze, że samochody, nie żony... hihi).

Pawimi - zazdroszczę tego rozmiaru. jak tu przyleciałam to nosiłam 36, a na swoją 40-stke to chyba 16 (42) bedę nosić... przynajmniej jeszcze przez miesiąc.
Potem postaram się zejść do jak najniższej numeracji, a co z tego wyjdzie to zobaczymy.

Ostatnia edycja:
Hej, na chwilkę wpadam. Ale się spłakałam oglądając od 18 do teraz pogrzeb houston. Jakos tak mnie to dotknęłó. Zawsze bardzo ceniłam ten głos. no i dorastałam z nią.
Od tygodnia mamstarszaki chore, trochę mnie zaraziły ale walczę. Trzymajciesię zdrowo pa

witajcie porannie..

Pawimi-34?????????? nie odzywam się do Ciebie......

Katrina pewnie,bez auta jak bez ręki..

Izulka bardzo przykre ,że odeszła....
zdrówka dla Was.

pozdrawiam i miłej ,rodzinnej niedzieli życzę !

Dzień dobry!

Dziewczyny, u Was dużo się dzieje i u mnie nie malo. Ale o czym ja się będę tu rozpisywać?? O tym, że srajdy mam nadal w domu i ledwo na oczy widzę? Nudne to.
Ale mam czym się pochwalić. Wieczorem w sobotę byliśmy na filmie "Żelazna dama". Polecam. Zakochana jestem w grze Meryl Streep od wielu, wielu lat. A jej najnowsza rola to majstersztyk.
Dzisiaj w końcu będę realizowała prezent urodzinowy - idziemy na Kabaret Moralnego Niepokoju. Nareszcie!
Pawimi - nie stresuj mnie rozmiarem!!! Napisz mi chociaż że masz 150 w kapeluszu, proszę a nie tak jak ja 170cm. Please!!! Pociesz mnie ;-) A z drugiej strony nie zazdroszczę takiego stresu, naprawdę.
Izulka - zdrowiejcie i dziękuję za wszelkie wsparcie
mamo05 - piekna kurtka, ale nie dla mnie - za bardzo biuściasta jestem :szok::szok::szok:
Bedismall - rocznice mają to do siebie, ze wyglądają inaczej niż byśmy chcieli :-D, przynajmniej u mnie jest zawsze jakiś niedosyt; najważniejsze żebyście poczuli dlaczego jesteście razem i o tym pamiętali....
Uciekam bo Osrołek stoi koło mnie i domaga się zmiany pieluchy!
Miłego dnia Wam życzę!!!

Joaś nooo w końcu ktos zawitał w nasze skromne progi bo juz myślałam,że bede sama siebie witać i żegnać hahahahah

zdrówka dla młodzieży życze ,cierpliwości dla Ciebie:) i przyjemności na Kabarecie :))

dzięki ,kurtka od razu wpadła mi w oczy a że ja mało cycata hahahahaa to sobie zakupiłam ;))
buźka na miły dzień ;)

reklama
Do góry