reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
Edyta, powiem dosłownie, bo inaczej nie potrafię, o nic nikogo nie obwiniam ,a jeśli już to siebie za brak silnej woli. Przyszłam się wyżalić na wątek, którego się nie tykałam, bo w końcu mało mnie dotyczy... co do @ , to przy pierwszym dziecku nie miałam przez cały okres karmienia, czyli przez 14 miesięcy.
Jak powiedziała dzisiaj Izis, każda ma prawo do własnego zdnania. Amen. No i ja z tego prawa skorzystałam.
Melanie, ja bym małej nie budziła i posiedziała jeszcze z nami.... ;) ;D

edyta27 pisze:
Dziwnie jest budzić dziecko, co?
Ja parę razy musiałam do karmienia właśnie... :)

ja jeszcze nie budziłam do karmienia
a czemu musiałaś budzić do karmienia?
jak maluszek jest głodny to sam sie budzi nie?

kurcze mamuski cycusiowe jak budza sie w nocy wasze dzieciaki (beatki nie pytam >:D ;D) bo iga juz ponad dwa tygodnie spi fatalnie nie wiem czy to juz na stale sie tak zmienia :p co 2 czy 1,5 godziny sie budzi, i staram sie jesc bardzo duzo coby mleko tresciwe bylo i nic nie działa :p HELP !!!!!!!!

Może Igusia nie jest głodna tylko potrzebuje maminej bliskości? A próbowałaś podac jej smoczek? Albo może dopajac ją jakąś herbatką?

reklama
Do góry