M
Melanie
Gość
najprawdopodobniej :
a je normalnie czy się przytula głównie ?
a je normalnie czy się przytula głównie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marta3x pisze:rosnie, rosnie
ubranka na 80 zakładamy
nie wiem po kim bo z mężem do olbrzymów nie należymy ;D
wózek robi sie za mały :
U nas tak samo to wygląda Będę musiała mu już przygotować ubranka na 74, bo nagle okaże się, że nie mam co mu włożyć :edyta27 pisze:No proszę jak szybko Marcelek rośnie. Maciek nosi 68, ale już są trochę krótkie :laugh:
My mamy podobnie i dlatego Robert spi z mamusi,ą, bo tak wygodniej dla mnie. W ciągu dnia natomiast nie chce jeść za często. Pewnie dlatego nadrabia w nocy. Robert może mi się w nocy nie budzi, tylko przez sen woła cycusia i tak chcyba co godzinę. daję mu smoczka, ale on się bardziej denerwuję, a jak podam pierś, to się uspakaja, ale ciągnie krótko.marta3x pisze:Marcel od wczoraj je co chwile, w nocy sie budził chyba co godzine, a dzis od 20 godz już 3 razy go karmiłam : : :
jakas faza intensywnego wzrostu czy co??