reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
no to rosnie chłopak ;D
Ty to bedziesz miała ochrone w domu ::) :)

u mnie pory karmienia i apetyt córki wróciły do normy tzn co około 2 h w dzień, a w nocy co ok 3 h

rosnie, rosnie
ubranka na 80 zakładamy
nie wiem po kim bo z mężem do olbrzymów nie należymy ;D
wózek robi sie za mały ::) :p

My powoli z 68 będziemy już na 74 przechodzic, ale Kuba dosyc długi się urodził i tak mu już zostało (Nie wiem po kim, chyba po sąsiedzie, bo ja mam tylko 165, a Artek 172 chyba). Z tym, że te ciuszki są troskę luźne, bo w takich rzeczach dopasowanych to Kubie jest niewygodnie.

marta3x pisze:
rosnie, rosnie
ubranka na 80 zakładamy
nie wiem po kim bo z mężem do olbrzymów nie należymy ;D
wózek robi sie za mały ::) :p

No proszę jak szybko Marcelek rośnie. Maciek nosi 68, ale już są trochę krótkie :laugh:

edyta27 pisze:
No proszę jak szybko Marcelek rośnie. Maciek nosi 68, ale już są trochę krótkie :laugh:
U nas tak samo to wygląda Będę musiała mu już przygotować ubranka na 74, bo nagle okaże się, że nie mam co mu włożyć ::)
marta3x pisze:
Marcel od wczoraj je co chwile, w nocy sie budził chyba co godzine, a dzis od 20 godz już 3 razy go karmiłam ::) ::) ::)
jakas faza intensywnego wzrostu czy co??
My mamy podobnie i dlatego Robert spi z mamusi,ą, bo tak wygodniej dla mnie. W ciągu dnia natomiast nie chce jeść za często. Pewnie dlatego nadrabia w nocy. Robert może mi się w nocy nie budzi, tylko przez sen woła cycusia i tak chcyba co godzinę. daję mu smoczka, ale on się bardziej denerwuję, a jak podam pierś, to się uspakaja, ale ciągnie krótko.

reklama
My już też na 74 ciuszki ubieramy.
Mała dzisiaj w nocy obudziła się o 1.30 i nie chciała dalej spać. Gadała sobie. Dałam jej mleka wypiła może z 50 i dalej gadała. Musiałam to przeczekać...ale nie wyciągałam jej z łóżeczka. Usnęła sama o 2.40. Wstałą o 6 ale szybko do swojego łóżka ją włożyła i tym sposobem spałyśmy do 8.30. W nocy wogóle głodna nie była. Więc nie wiem już co ją tak wybudza/??

Do góry