reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
własnie dziwna sprawa, że nie.... moze dlatego że on stopniowo przestał pić w dzieN. Wieczorem mam piersi pełne i w nocy Łukasza karmię i pierwsze karmienie rano... w dzień sporadycznie tez ale przeważnie butla

chyba tylko dwa razy sobie troszeczke odciągnęłam bo mnie zaczynało boleć, ale dosłownie kilka kropel
edyta27 pisze:
Aniulka tzn że Łukaszek już głównie na butelce? Maciek znowu jej nie chce, ja to się mam.
no na to wygląda.... chociaz czasem jeszcze odmawia butelki na rzecz maminego mleczka. Dobrze że w nocy chociaz chce ode mnie.

reklama
Marcel od wczoraj je co chwile, w nocy sie budził chyba co godzine, a dzis od 20 godz już 3 razy go karmiłam ::) ::) ::)
jakas faza intensywnego wzrostu czy co??

Do góry