reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

hehe, no właśnie już Wam raz pisałam, że skarpetki sie ostały po takiej kupie ;D ;D ;D
no ale mleko matki chyba jest tak lekkostrawne, że może się zdarzyć rzadziej kupa. ważne żeby była, dobrej konsystencji no i żeby brzuch jej nie bolał. a na razie takie bąki strzela, że fuuuuuuj! nos mi odpadnie razem z pogryzionym cycem :( ratunku...

reklama
hihihi Beatka Kuba tez wali takie wielajne kupska i smierdzące baki :p
swego czasu kupę robił nawet co kilkanaście dni i wszystko było ok. teraz robi jakos co tzry dni ::)
więc sie nie martw bo tak ma byc ;)

a moj kochany synek po tym jak mu zostalo przpisany babilon pepti tak mu nie posmakowal ze do cycka wrocil co mnie baaaaaaaaaardzo cieszy :)

Nie wiem dlaczego ale jeden dzień naprawdę miałam strasznie dużo pokarmu aż mnie bolały piersi, ale to już minęło. :)

Może Maciek mniej jadł, wiesz ja też przedwczoraj tak miałam,
dlatego, że córcia była niespokojna, mniej jadła i jak tylko ją przystawiałam (a ona nie chiała jeść ) to czułam jak mi dopływa pokarm ::)

reklama
Mi też się to czasem zdarza jak Maciek długo śpi. Niezbyt przyjemne ... A Paris już dziś normalnie je czy dalej ci odmawia piersi?

Do góry