reklama
M
Melanie
Gość
kangurki pisze:i dobrze
a ty chcesz juz tak na zawsze zrezygnowac z cycoli?
tak,
już nadszedł czas ;D
juz zakumałam czemu córeczka nie chciała nutramigenu z flaszki
BO BYŁ ZIMNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZROBIŁAM JEJ PRZED CHWILKĄ CIEPŁY I SAMKOWAŁO PRAWIE DO SAMEGO DNA
mam nadzieję, że to tylko o to chodziło
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
melanie czemu nie pokarmisz jeszcze miesiac- kozystniej dla ciebie i dziecka jak jest karmione 6 miesiacy cycem
M
Melanie
Gość
ja nie karmie CYCEM raczej jestem wyposażona w piersi
nie pokarmie dłużej dlatego, że ponieważ ;D
tak się jakoś składa, że trąbiłyśmy o tym już wiele razy, no ale Ty jesteś dopiero od niedawna :
a co miałoby się magicznego wydażyć gdybym pokarmiła do 6 miesięcy ??? :
nie pokarmie dłużej dlatego, że ponieważ ;D
tak się jakoś składa, że trąbiłyśmy o tym już wiele razy, no ale Ty jesteś dopiero od niedawna :
a co miałoby się magicznego wydażyć gdybym pokarmiła do 6 miesięcy ??? :
sylwia-lesiak
Szczegolow to ci nie podam ale tak mowia lekarze. Karmienie przez 6 miesiecy zmniejsza ryzyko nowotworow u mamy a u dziecka nie powoduje otylosci w pozniejszym okresie. Tyle pamietam!!
ps. czemu mi zwrocilas uwage ze nie masz cycoli a nie np kangurki, a tez tak nazwaly twoje piekne piersi?? ;D
ps. czemu mi zwrocilas uwage ze nie masz cycoli a nie np kangurki, a tez tak nazwaly twoje piekne piersi?? ;D
M
Melanie
Gość
jakoś szczególnie nie podoba mi się to określenie
kojażę je z wymionami krowimi ;D
a jak pokarmie 5 miesięcy to będę zagrożona nowotworem ???
kojażę je z wymionami krowimi ;D
a jak pokarmie 5 miesięcy to będę zagrożona nowotworem ???
sylwia-lesiak
Nie wiem jak to jest dokladnie-ale we wszystkich ksiazkach jekie czytam to pisza o polrocznym karmieniu!!
ps. czy wy cos do mnie macie bo czuje sie jak intrus wsrod wrzesn :-[ :-[ :-[iowek!!
ps. czy wy cos do mnie macie bo czuje sie jak intrus wsrod wrzesn :-[ :-[ :-[iowek!!
reklama
przepraszam że się wtrącę: Nic do Ciebie nie mamy bo mało się znamy, ale twierdzisz że karmienie do pół roku uchroni cie przed rakiem???? Jak dla mnie bzdura!
To my wszystkie które skończyłyśmy wczesniej lub nie karmiłysmy wcale bedziemy chore?? Jakos trudno mi w to uwierzyć... a po drugie jeśli nie rak piersi to może nas dopaść raczysko innej części ciała, a przed tym nic nas nie uchroni. Jak bedziesz miała zachorowac to zachorujesz... i nie ma bata!
To my wszystkie które skończyłyśmy wczesniej lub nie karmiłysmy wcale bedziemy chore?? Jakos trudno mi w to uwierzyć... a po drugie jeśli nie rak piersi to może nas dopaść raczysko innej części ciała, a przed tym nic nas nie uchroni. Jak bedziesz miała zachorowac to zachorujesz... i nie ma bata!