reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Moj Pysio tez ma czasem takie dni ze cycus mu nie smakuje, ale pozniej nadrabia to w nocy :( albo nastepnego dnia domaga sie cycolenia co godzinke.
Ale masz racje Melanie ze mleczka wtedy jakby mniej......ale za to po dniu intensywnego cycania wieczorem udaje mi sie z jednej piersi nawet i 150ml sciagnac!!!!
W zyciu nie myslalam ze tam sie tyle miesci ;D

reklama
Melanie u mnie tak samo było. Łukasz wolał butelkę i co któreś karmienie było cyckiem.... potem kilka dni nie chciał butli tylko pierś.... taki niezdecydowany był az w końcu zdecydował: butla lepsza! I tez juz wogóle nie karmię piersią.....

miyu a masz jeszcze pokarm???? bo ja mam chociaz juz nie karmię i biusyt mi o cały jeden rozmiar zmalał

Aniulka zmalal? :mad: A ja mialam taka nadziej ze mi po ciazy i karmieniu wiekszy zostanie....
Ojej az sie boje myslec co mi zostanie....chyba od dzis zaczne sie"nacieszac" tym mlecznym bo jest fajny, szkoda ze tylko na chwilke :(

jak sie naciśnie to jeszcze leci, ale cycolki sa flaczki i juz sie nie produkuje raczej :)

ano Kingusia zmalał..... ja się ciesze bo D nosiłam

Po Kubie mi tez zmalał ale zostal trochę większy niż przed ciążą takie mniejsze C. Do tego rozmiaru chciałabym wrócić.... dobrze ze już mam większe C ale modlę się zeby jeszcze ciut zmalał. Nie czuje się dobrze z takim biustem

To ja Cie chyba Aniulka nie zrozumialam....zmalal o jeden rozmiar od tego ciazowego? Bo ja zrozumialam ze masz teraz o jeden mniejszy niz mialas przed ciaza.
Ja przed ciaza nosilam B a zawsze chcialam miec C, teraz mam D i tez nie narzekam ;) ale jak po ciazy zostanie mi A to nie bede zadowolona :mad:

ja w ciązy i jak karmiłam miałam mega biust a teraz to nie wiem czy miseczka a nie będzie zbyt duża, takie naleśniczki mi zostały :D

reklama
Do góry