reklama
Najważniejsze że przybiera. Ja przez moment poczułam się jak wyrodna matka i plułam sobie w brodę że nie poszłam wczesniej skontrolowac wagi. No ale dobrze, ze sama zaczęłam go dokarmiac zanim go zwazyla lekarka bo jeszcze by mi zarzuciła że dziecko głodze
to tak jak jamarta3x pisze:ja narazie nie będe dokarmiac, poczekam jeszce trochę
ciesze się ze Marcel przybywa na wadze
w nocy tez budzi się kilka razy na jedzenie
ale przyzwyczaiłam się, nie przeszkadza mi to
( teraz tak mówie bo mam dobry humor :)
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
U mni jakis dziwne chiba przesilenie byla albo co. Przez jedna noc i dien maly jadl co 2 godziny, juz mysllam ze mi sie pokarm konczy. Ale wszystko sie unormowalo i w ciago 10 dni przybral az 450 i po 1.5 cmw glowce i klatce piersiowej. : : :I nadal daje tylko piers!!
ja kiedys myslalam, ze pokarm musi miec duzo czasu na wytworzenie sie, ale wystarczy 15 minut od wypicia nawet pol szklanki wody
bywalo tak, ze mala byla non stop przy piersi i jak skonczyla ciagnac druga piers to spowrotem przystawialam ja do pierwszej, gdzie juz bylo mleko i dalej pila
bywalo tak, ze mala byla non stop przy piersi i jak skonczyla ciagnac druga piers to spowrotem przystawialam ja do pierwszej, gdzie juz bylo mleko i dalej pila
reklama
M
Melanie
Gość
mama była non stop przy piersi