reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

ja narazie nie będe dokarmiac, poczekam jeszce trochę
ciesze się ze Marcel przybywa na wadze
w nocy tez budzi się kilka razy na jedzenie
ale przyzwyczaiłam się, nie przeszkadza mi to
( teraz tak mówie bo mam dobry humor ;) ::))

reklama
no Iga tez łądnie przybywa, ale ja juz troszke wymiekam :p zeby chcoiaz co 3 gdoziny sie budziła to bym to zniosła ale co 1,5 i 2 to juz dla mnie troche za bardzo meczące :p

Najważniejsze że przybiera. Ja przez moment poczułam się jak wyrodna matka i plułam sobie w brodę że nie poszłam wczesniej skontrolowac wagi. No ale dobrze, ze sama zaczęłam go dokarmiac zanim go zwazyla lekarka bo jeszcze by mi zarzuciła że dziecko głodze

marta3x pisze:
ja narazie nie będe dokarmiac, poczekam jeszce trochę
ciesze się ze Marcel przybywa na wadze
w nocy tez budzi się kilka razy na jedzenie
ale przyzwyczaiłam się, nie przeszkadza mi to
( teraz tak mówie bo mam dobry humor ;) ::))
to tak jak ja :)

Tak jakoś wyszło. Jak dam radę, to na wątku "wrzesień" opiszę, bo prawdę mówiąc jestem już trochę zmęczona :)

U mni jakis dziwne chiba przesilenie byla albo co. Przez jedna noc i dien maly jadl co 2 godziny, juz mysllam ze mi sie pokarm konczy. Ale wszystko sie unormowalo i w ciago 10 dni przybral az 450 i po 1.5 cmw glowce i klatce piersiowej. ::) ::) ::)I nadal daje tylko piers!!

No to Sylwia masz głodomorka, ale dobrze że tak ładnie przybiera i że starcza Tobie pokarmu.

ja kiedys myslalam, ze pokarm musi miec duzo czasu na wytworzenie sie, ale wystarczy 15 minut od wypicia nawet pol szklanki wody
bywalo tak, ze mala byla non stop przy piersi i jak skonczyla ciagnac druga piers to spowrotem przystawialam ja do pierwszej, gdzie juz bylo mleko i dalej pila

reklama
Do góry