reklama
M
Melanie
Gość
jeszcze ktoś??
M
Melanie
Gość
dobra juz piszę
a zaworek jak macie włożony??
a zaworek jak macie włożony??
M
Melanie
Gość
BO JA GAPCIA WŁOŻYŁAM TEN ZAWOREK Z GÓRY, BO SOBIE POMYŚLAŁAM, ŻE OD DOŁU TO PRZECIEŻ WYPADNIE, BO GO NIC NIE TRZYMA
NO I POMPOWANE DZIAŁAŁO ALE JAK KIEPSKO
MĄŻ WŁOŻYŁ ZAWOREK OD DOŁU I POMPOWAŁO ELEGANCKO ;D
NO I POMPOWANE DZIAŁAŁO ALE JAK KIEPSKO
MĄŻ WŁOŻYŁ ZAWOREK OD DOŁU I POMPOWAŁO ELEGANCKO ;D
hmmm, ja też chyba dobrze mam włożony, to nie kwestia ciśnienia jeśli do tego dążysz Mel :
pół cycka mi wciąga a i tak dwa razy siknie i koniec i połowa mleka zamiast spływać do butelki to mi wylatuje z powrotem i cieknie po cycku... no jakś koszmar, o co tu chodzi?
pół cycka mi wciąga a i tak dwa razy siknie i koniec i połowa mleka zamiast spływać do butelki to mi wylatuje z powrotem i cieknie po cycku... no jakś koszmar, o co tu chodzi?
reklama
izis
Fanka BB :)
a więc tak ja też miałam na początku okropne problemy z odciaganiem :
trzeba poprostu nabrać wprawy przez kilka dni teraz w ciągu piętnastu minut ściągam 120ml
przy ściąganiu trzeba się też pochylić do przodu żeby pierś była pochylona ku dołowi to nie będzie spływać do cycku tylko do butli :
trzeba też podczas ściągania myślec dużo o dziecku nawet patrzeć na jego zdjęcie :
i naprawdę kwestia wprawy....
trzeba poprostu nabrać wprawy przez kilka dni teraz w ciągu piętnastu minut ściągam 120ml
przy ściąganiu trzeba się też pochylić do przodu żeby pierś była pochylona ku dołowi to nie będzie spływać do cycku tylko do butli :
trzeba też podczas ściągania myślec dużo o dziecku nawet patrzeć na jego zdjęcie :
i naprawdę kwestia wprawy....