reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

ja tez nie odciągałam... z Kubą próbowałam i mi tez nie szło. Teraz nawet nie mam laktatora, tylko taki stary szklany z pompka bleeeeeeeeeeeeee

reklama
beatka pisze:
kurcze, dlaczego ja nie mogę sobie pokarmu odciągnac, co? już mi mąż musiał głupi komentarz puścić, że 200zł na laktator wyrzucił i nie używam :p
niech se sam odciąga, ciekawe jak mu pójdzie >:D >:D >:D

Mężowie są między innymi od tego właśnie, żeby puszczać takie komentarze, nie wiedziałaś? ;)

A tak serio, nawet dobrym laktatorem Ci nie idzie? Dziwne... ::)

Ja sie naodciagalam za was wszystkie. ;D ;D
Pewnego razu siedzialam z mezusiem 7 godzin i na dwa laktatory jechalismy...100ml zebralismy :mad:
A tak oprocz tego to co 3 godziny po 1 godzine odciagania...ale wy macie troszke inny powod niz ja wtedy ;)

Ineczka pisze:
slyszalam, ze kosmetyki na polski rynek produkuja gorsze :(
na pewno tak jest z proszkami do prania p. vizir z niemiec jest skuteczniejszy niz kupiony w polsce

to jest prawda
każdy produkt jest gorszy
juz nie raz się przekodałam - a swego czasu kupowałam różne rzeczy w niemczech i francji

beatka pisze:
kurcze, dlaczego ja nie mogę sobie pokarmu odciągnac, co? już mi mąż musiał głupi komentarz puścić, że 200zł na laktator wyrzucił i nie używam :p
niech se sam odciąga, ciekawe jak mu pójdzie >:D >:D >:D

kochana jeszcze sie może Tobie przydać
jak będziesz kończyła karmić
na przykład ::)

Beatka ja tez nie wiem dlaczego u mnie tez odciagacz nie sciagal mleka :(

ja sypie tak ok 150ml proszku, bo nie mam jakos bardzo zabrudzonych rzeczy, a klopot z dobrym wyplukaniem
a powinnam przy naszej wodzie ok 200ml lub wiecej
z tym, ze do pojemnika w pralce raczej wiecej by sie nie zmiescilo, wiec ciezko jest przedawkowac norme ;D

no to skoro ciągniecie watek to ja sypie full proszek 3 kilowy na miesiąc ledwo starcza. Na cztery osoby+ raz w tygodniu na dwie. Z tym że ja piorę codziennie przewaznie przynjamniej dwa razy

no to samo mu powiedziałam, że później się przyda :p anineczka widzę to samo ma. ja siedziałam z godzinę i 20ml odciągnęłam i się poddałam :p
proszku sypię raczej mniej niż więcej, bo się źle wypłukuje później

reklama
np tak jak mi by sie przydal ale szkoda mi kaski i umiem recznie odciagac...i cycoochy bolą :/
pije szałwie i po troszku odciągam mam nadzieje że bedzie wszystko ok i szybko mi pokarm zaniknie :)

Do góry