reklama
edyta27
O&M
beatka pisze:kurcze, dlaczego ja nie mogę sobie pokarmu odciągnac, co? już mi mąż musiał głupi komentarz puścić, że 200zł na laktator wyrzucił i nie używam
niech se sam odciąga, ciekawe jak mu pójdzie > > >
Mężowie są między innymi od tego właśnie, żeby puszczać takie komentarze, nie wiedziałaś?
A tak serio, nawet dobrym laktatorem Ci nie idzie? Dziwne... :
anineczka
królowa mrówek :P
Ja sie naodciagalam za was wszystkie. ;D ;D
Pewnego razu siedzialam z mezusiem 7 godzin i na dwa laktatory jechalismy...100ml zebralismy
A tak oprocz tego to co 3 godziny po 1 godzine odciagania...ale wy macie troszke inny powod niz ja wtedy
Pewnego razu siedzialam z mezusiem 7 godzin i na dwa laktatory jechalismy...100ml zebralismy
A tak oprocz tego to co 3 godziny po 1 godzine odciagania...ale wy macie troszke inny powod niz ja wtedy
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:slyszalam, ze kosmetyki na polski rynek produkuja gorsze
na pewno tak jest z proszkami do prania p. vizir z niemiec jest skuteczniejszy niz kupiony w polsce
to jest prawda
każdy produkt jest gorszy
juz nie raz się przekodałam - a swego czasu kupowałam różne rzeczy w niemczech i francji
M
Melanie
Gość
Ineczka pisze:czyli ile sypiesz ??
a ja sypie mniej i tez jest czyściutkie ;D
sypie mniej jak pół miarki
M
Melanie
Gość
beatka pisze:kurcze, dlaczego ja nie mogę sobie pokarmu odciągnac, co? już mi mąż musiał głupi komentarz puścić, że 200zł na laktator wyrzucił i nie używam
niech se sam odciąga, ciekawe jak mu pójdzie > > >
kochana jeszcze sie może Tobie przydać
jak będziesz kończyła karmić
na przykład :
Beatka ja tez nie wiem dlaczego u mnie tez odciagacz nie sciagal mleka
ja sypie tak ok 150ml proszku, bo nie mam jakos bardzo zabrudzonych rzeczy, a klopot z dobrym wyplukaniem
a powinnam przy naszej wodzie ok 200ml lub wiecej
z tym, ze do pojemnika w pralce raczej wiecej by sie nie zmiescilo, wiec ciezko jest przedawkowac norme ;D
ja sypie tak ok 150ml proszku, bo nie mam jakos bardzo zabrudzonych rzeczy, a klopot z dobrym wyplukaniem
a powinnam przy naszej wodzie ok 200ml lub wiecej
z tym, ze do pojemnika w pralce raczej wiecej by sie nie zmiescilo, wiec ciezko jest przedawkowac norme ;D
reklama