reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

miyu jak się głodzisz to dostawiaj małego, niech spija co jakiś czas nadmiar mleczka... Ja najpierw dawałam raz dziennie modyfikowane, potem dwa razy, potem co drugie karmienie, a teraz karmię tylko raz w nocy... laktacja sama się zmniejszyła i ani razu nie miałam zastojów ani większego bólu. Kilka razy nadmiar odciągnęłam do zlewu, ale dosłownie może po 10 ml z kazdej piersi

reklama
stwierdzilam po namysle ze glodowke odloze bo trzeba co majmniej 3 litry wody wypic wiec za duzo by mi sie mleka narobilo wiec odciegam dozzlewu po trochu :)

reklama
Do góry