reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

reklama
wczoraj tata podał moje mleczko Kubie w butli wrabał 100 i było mu mało więc wiecej muszę odciągać ::)
nawet ładnie jadł z butli :)

no to Izis gratuluje że Kubulek tak szybko zaakceptował butelkę. A ty odciągaj ile wlezie żeby malutki głodny nie chodził ;)

Nie wiem jak jest z mlekiem z piersi, ale jeśli chodzi o sztuczne to lekarka mi powiedziała, że na jeden posiłek to dziecko w tym wieku powinno przynajmniej te 150ml wypic

no tak ale jak nie wypija to co zrobić
zresztą nauczyałam się tu na bb ze każde dziecko jest inne chociaz sa takie podobne :D
mają takie same potrzeby i zarazaem takie różne :D

reklama
Melanie pisze:
no tak ale jak nie wypija to co zrobić
dobre pytanie, bo Kuba tylko 1 posiłek dziennie wypija większy,ok 180-200ml

a tak to średnio 100-130ml

czy ktoś zna sposób,żeby jadł więcej?

i jak uregulowac takiemu bobasowi posiłki, bo już wymiękam..wogołe nie da się przewidziec,kiedy będzie głodny. wolna amerykanka poprostu

Do góry