reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trudna sztuka karmienia piersią

Melanie pisze:
ale numer
czyżby smoczek ją uwiódł ::) ;)

no wygląda na to, że tak. ale już raz to przerabiałyśmy, w szpitalu nie mogłam od razu jej karmić bo brałam antybiotyk na te nery, więc nakarmili ją butelką, później przystawiałam do cycka i był krzyk na całego, więc jakiś czas piła tylko z butelki aż pewnego dnia stwierdziłam że nauczą ją na cycka i się nauczyła i było dobrze jadła z butelki i ssała cycka. a teraz znowu się jej coś odwidziało. ale cały czas próbuję ją przekonać że cycek jest ok :) .

izis, jeszcze nie mysl o tym, przecież zamierzasz karmić do wakacji, wię masz jeszcze trochę czasu, nie martw się na zapas, a kubuś napewno nie pomyśli, że go nie kochasz.

reklama
izis nie mysl tak to co ja mam myslec ?????
ja odstawilam martyne jak miala 2 tygodnie
Wychodzi na to ze wcale jej nie kochalam

Kociak pisze:
slyszalam ze jak dziecko zje pare razy z butelki to poznie nie chce jesc z cyca ::)

zonk ;D
Paris pije z cyca i z butelki

Izis kobieto, pieposądzłabym Ciebie o taki stres na zapas ;D

Tunia
Paris prosi, żeby przekazać Rozalce, że cycki są ok :D

Kociak ale Martynka była wtedy malutka i króyko jadła z piersi a dziecko jak tak długo jest przy piersi to nie jest tak łatwo odzwyczaić
trzeba to robic delikatnie żeby dziecko nie poczuło sie odrzucone ::)

tak Tunia do wakacji chcę karmic ale czas tak szybko leci że chcę się przygotować na to :(

a jakich laktatorów używacie?muszę jakiś kupić szybciutko, bo jak wczoraj wychodziłam i próbowałam ręcznie trochę wycisnąć, wyszło ze 20 ml i cały cycek mnie bolał... ;D
Majka została z tatą i podobno wcale jej nie przeszkadzało, że to butla a nie cyc. ale do tej pory tylko cycka używałyśmy

reklama
Do góry