reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Mnie chyba dopiero czeka ospa u mojej małej psotnicy. Jak na razie się na szczęście nie przytrafiło. :-) Nie zapeszając...

zielona2909 współczuję szczerze i nie zazdroszczę, do Świąt jeszcze trochę... więc się dzieciaki trochę w domku ponudzą...

Japaneczka mieszkam na Mokrym osiedlu ;)

I kaczuszki dziś byłyśmy z psiakiem karmić, szkoda ptaszków, śnieg sypie, siedzą biedne, zmarznięte... W Baśce jeszcze lód gdzie nie gdzie pływa między kaczkami. Więc zorganizujmy pomoc ptaszkom, a dzieciaki lubią takie przedsięwzięcia :]

Oooj ja z Wrzosów jestem :( chociaż do 2011 roku mieszkałam na Rubinkowie tuż nad Bachą ale i na wrzosach za długo nie posiedzę mam nadzieję, że w przyszłym roku wyfrunę do siebie (Głogowo)

I oby Ci się udało Japaneczka ;) u siebie to u siebie ;) a na wrzosy nie jest aż tak daleko, zawsze spotkać się można. Tym bardziej, że przy pierwszym maluchu każda rada od doświadczonej mamy jest na wagę złota :] Rechot1sb trochę dokarmiających jest, ale co kaczuszki głodne to głodne. 12 stopni mrozu zapowiadają, oby poradziły sobie zwierzaczki. a gdzie wybyłaś teraz?

I pytanie kobietki do was. Gdzie urodziłyście, lub zamierzacie urodzić swoje maleństwo? Czy Toruń, czy Chełmża, czy Bydgoszcz... Wybór jest tylko który słuszny....

reklama
Hmmm... Tak piszą kobietki o bardzo słabym traktowaniu przez położne w Toruniu, stąd moje wątpliwości... Czy wy nie miałyście z tym problemu? Słoneczko nam dziś wyszło piękne ;] Aż chce się oddychać :]

Do góry