reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

Luuuzna a jak Ty sie czujesz ? wspolczuje egzaminow, mam nadzieje ze zdane:tak: trzymaj sie !!! Wyslalam zaproszenie do Ciebie na grupe, mam nadzieje ze doszlo :tak:
Straszna tragedia z ta dziewczynka :-( ja tez sobie nie wyobrazam zycia bez mojego synka !!!

Pamietacie jak wam pisalam o basenie ? Niestety musielismy zrezygnowac bo ide na studia od pazdziernika. Postanowilam dalej sie uczyc, basen jest w soboty a ja bede studiowac zaocznie wiec nie dam rady z malym chodzic, maz tez nie moze :-(

Tearaz już lepiej się czuję dzięki:tak:
biorę tabletki i mi pomagają (naprawdę miałam strasznie mało żelaza i dlatego byłam okropnie słaba i miałam zawroty głowy.
Zaraz looknę na zaproszenie;-)
Tragedia z tą dziewczynką...:-(
Egzaminy? Mhmm wczoraj i dziś miałam egzaminy i zobaczę jutro jak mi poszło. Ewentualnie mam jeszcze szansę w piątek, ale powinno być ok;-);-)
Mmmmm nie ma to jak jesienne jabłka:-) Kurczę już jesień na zewnątrz! Jak byłam na wsi u rodziców, to poczułam ją...i tuż tuż poród:szok: hehe

reklama
Czesc, jestem z Torunia, aktualnie miszkam pod toruniem w silnie, termin mam na polowe lutego i mam pytanie odnosnie szkół rodzenia, bo znalazlam tylko jedna na rydygiera ale chcialam sie spytac czy moze znacie jeszcze jakies inne, Pozdrawiam :) :) :) :) :) :)

Witam toruniaki i pozdrawiam:-)
Ja mam termin na 15października i mieszkam na 2 rubinkowie
widze ze o fajnych sprawach opowiadacie,choc cos ostatnio chyba przycichło
jesli chodzi o szkołe rodzenia to ja nie chodziłam ale słyszałam szkoła 'małeństwo" jest godne do polecenia
jesli ktos ma ochote to moze pochodzic tez na ćwiczenia dla ciężarnych, takie sa prowadzone w fitness gra na 2 rubinkowie, chodziłam tam moge polecic (jakby ktos był zaineresowany to odpowiem osobiście szczegóły)

Dziewczyny na porodówke bierzecie koszule do porodu czy zwykły t-shirt, szkoda troche koszuli do karmienia,prawda:confused: a co z majtkami jednorazowymi ile ich najlepiej zabrac i gdzie w ogóle je kupic i jakiej firmy np:confused:

czy ktos ma termin na połowe października jak ja:-) :confused:

Ja do szpitala wzięłam 2 koszule. Jedną tańszą rozpinaną na rynku chyba za 18zł niebieską z ładnym kwiatuszkiem. Co prawda w czasie porodu się troszkę pobrudziła, ale wszystko się ładnie sprało. Po porodzie trochę w niej pochodzisz, bo prysznica nie pozwolili mi wziąźć więc nie wyobrażam sobie chodzenia w T-shirtcie z dupskiem na wierzchu. Majtek jednorazowych nie kupowałam, tylko wzięłam zwykłe bawełniane gatki 3 szt. i było ok. podkłady poporodowe dostaniesz na miejscu i pampersy też. Weź tylko paczkę chusteczek nawilżanych, bo tego nie dają, a to naprawde sie przyda, bo mój mały kupke robił co chwila. :-)

anula ja wzielam 2 pizamy, po porodzie maz wzial od razu do prania i wszytsko ladnie zeszlo ale nie spie w niej ;-)jakies dziwne wspomienia mam :-p kup jaks tania ktora spokojnie oddasz na straty. Mysle ze koszula jest bardziej komfortowa niz t-shirt :tak:
Majtki jednorazowe zamowilam na allegro ale nie pamietam juz ile ale chyba cos okolo 3 paczek ( w jednej jest chyba 5 sztuk) i musze powiedziec ze bardzo mi sie przydaly. Zamowilam od jednego goscia i przy okazji pare innych rzeczy( sadzaki na wc, podklady na lozko, do przewijania i takie tam :tak:)

reklama
Anula ja miałam w zeszłym roku ;-)
Też miałam zwykłą koszulę i na potem drugą. Majtki jednorazowe miałam firmy baby ono. Były ok. Tak jak napisała Zielona podkłady dają, pieluszki dają. Trzeba mieć swoją wodę mineralną w dużych ilościach, bo ze dwa litry dziennie trzeba wypić, czy jakoś tak :confused: I ubranka swoje dla dzidzi lepiej mieć, rożek do zwinięcia albo kocyk.
Do szkoły rodzenia nie chodziłam.

Do góry