Nie chciałabym z nerwami chodzić przed każdą wizytą lub tez po dla tego chciałabym mieć już na oku jakiegoś normalnego lekarza co by konsekwentne podchodził do swojej pracy ale nie był bezczelny Moze przetestuje juz teraz gdzie przyjmuje Pani Modrzewska a gdzie Mizarewicz?
reklama
moniamonia
Fanka BB :)
Dr Modrzewska owszem na Świetopełka w przychodni na fundusz, a Dr Mizarewicz na Legionów 28/1 w poniedziałki, środy i czwartki po 18. Osobiście polecam!
Dr Mizarewicz też przyjmuje na Świętopełka, ale tylko we wt od 8:00 do 13:00. A dr Modrzewska w pon.sr i czw. od 8:00 do 13:00, a we wt.od 14:00 do 18:00. Oni współpracują ze sobą tzn. usg pacjentkom dr Modrzewskiej robi dr Mizarewicz; kiedy jedno z nich ma urlop, pacjentki w ciąży "przejmuje" a ten czas drugie.
Wiem,że są różne opinie o dr Modrzewskiej, ale mi osobiście ona pasuje: jest bardzo konkretna, odpowiada na każde pytanie jasno, potrafi wytłumaczyć. Ja chodzę do niej kilka lat i widzę ile ciężarnych przychodzi. Gdyby była "taka czy owaka" chyba nie chodziło by do niej tyle kobitek w ciąży.
edit. W czasie mojej pierwszej ciąży dr Modrzewska też miała urlop,ale uprzedziła mnie o nim, dała nr tel.do siebie i skierowanie do szpitala na ktg na dzień, w którym przypadał termin porodu.
Wiem,że są różne opinie o dr Modrzewskiej, ale mi osobiście ona pasuje: jest bardzo konkretna, odpowiada na każde pytanie jasno, potrafi wytłumaczyć. Ja chodzę do niej kilka lat i widzę ile ciężarnych przychodzi. Gdyby była "taka czy owaka" chyba nie chodziło by do niej tyle kobitek w ciąży.
edit. W czasie mojej pierwszej ciąży dr Modrzewska też miała urlop,ale uprzedziła mnie o nim, dała nr tel.do siebie i skierowanie do szpitala na ktg na dzień, w którym przypadał termin porodu.
Ostatnia edycja:
Japaneczka
Fanka BB :)
Ciuchutko tutaj..
Znacie może jakieś miejsca z zajęciami dla dwulatków? Myślę raczej o takich zajęciach z muzyką gdzie będzie towarzystwo innych dzieci, zabawa, wiecie przyjemne z pożytecznym.
Chciałabym z Olką gdzieś się zapisać bo ona tak lubi towarzystwo innych i myślę, że mogłoby się jej to spodobać
Znacie może jakieś miejsca z zajęciami dla dwulatków? Myślę raczej o takich zajęciach z muzyką gdzie będzie towarzystwo innych dzieci, zabawa, wiecie przyjemne z pożytecznym.
Chciałabym z Olką gdzieś się zapisać bo ona tak lubi towarzystwo innych i myślę, że mogłoby się jej to spodobać
W Cafe bajarka były takie zajęcia ala rytmika. Teraz widzę, że teraz są tylko "densiaki małe", ale dla dzieci w wieku 3-4 lata. Warto zaglądać na ich stronkę, bo zajęcia się zmieniają Cafe Bajarka Toruń - Densiaki małe
Hej :-) ja obie ciaze prowadzilam u Mizarewicza, na Swietopelka na NFZ, nie wiem czy sie cos zmienilo bo ostatnio bylam w styczniu na wizycie, ale przyjmowal praktycznie codziennie a nie tylko we wtorek jak napisala Evka
bylam z niego zadowolona, a co do Chelmzy z tego co wiem maja juz nowy sprzet ratujacy zycie noworodkom
bylam z niego zadowolona, a co do Chelmzy z tego co wiem maja juz nowy sprzet ratujacy zycie noworodkom
Dobrze wiedzieć o takich rzeczach
Japaneczka ja również słyszałam o Cafe bajarce, ja nawet na balet chciałam tam pójść z moją córcia. Ale od września zapisuje ja do szkoły tańca. Byłam ostatnio się zorientować co i jak i jak zobaczyłam te dzieciaczki jak tańczą to sama bym tam na parkiet wskoczyła
Japaneczka ja również słyszałam o Cafe bajarce, ja nawet na balet chciałam tam pójść z moją córcia. Ale od września zapisuje ja do szkoły tańca. Byłam ostatnio się zorientować co i jak i jak zobaczyłam te dzieciaczki jak tańczą to sama bym tam na parkiet wskoczyła
Ostatnia edycja:
reklama