reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Nie chciałabym z nerwami chodzić przed każdą wizytą lub tez po dla tego chciałabym mieć już na oku jakiegoś normalnego lekarza co by konsekwentne podchodził do swojej pracy ale nie był bezczelny:p Moze przetestuje juz teraz gdzie przyjmuje Pani Modrzewska a gdzie Mizarewicz?

reklama
Dr Mizarewicz też przyjmuje na Świętopełka, ale tylko we wt od 8:00 do 13:00. A dr Modrzewska w pon.sr i czw. od 8:00 do 13:00, a we wt.od 14:00 do 18:00. Oni współpracują ze sobą tzn. usg pacjentkom dr Modrzewskiej robi dr Mizarewicz; kiedy jedno z nich ma urlop, pacjentki w ciąży "przejmuje" a ten czas drugie.
Wiem,że są różne opinie o dr Modrzewskiej, ale mi osobiście ona pasuje: jest bardzo konkretna, odpowiada na każde pytanie jasno, potrafi wytłumaczyć. Ja chodzę do niej kilka lat i widzę ile ciężarnych przychodzi. Gdyby była "taka czy owaka" chyba nie chodziło by do niej tyle kobitek w ciąży.

edit. W czasie mojej pierwszej ciąży dr Modrzewska też miała urlop,ale uprzedziła mnie o nim, dała nr tel.do siebie i skierowanie do szpitala na ktg na dzień, w którym przypadał termin porodu.

Ostatnia edycja:
Ciuchutko tutaj..
Znacie może jakieś miejsca z zajęciami dla dwulatków? Myślę raczej o takich zajęciach z muzyką gdzie będzie towarzystwo innych dzieci, zabawa, wiecie przyjemne z pożytecznym. :)

Chciałabym z Olką gdzieś się zapisać bo ona tak lubi towarzystwo innych i myślę, że mogłoby się jej to spodobać :)

Hej :-) ja obie ciaze prowadzilam u Mizarewicza, na Swietopelka na NFZ, nie wiem czy sie cos zmienilo bo ostatnio bylam w styczniu na wizycie, ale przyjmowal praktycznie codziennie a nie tylko we wtorek jak napisala Evka:tak:
bylam z niego zadowolona, a co do Chelmzy z tego co wiem maja juz nowy sprzet ratujacy zycie noworodkom

Dobrze wiedzieć o takich rzeczach:)
Japaneczka ja również słyszałam o Cafe bajarce, ja nawet na balet chciałam tam pójść z moją córcia. Ale od września zapisuje ja do szkoły tańca. Byłam ostatnio się zorientować co i jak i jak zobaczyłam te dzieciaczki jak tańczą to sama bym tam na parkiet wskoczyła:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry