reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Rechot idziesz dziś na tańce? Ja nie wiem...kurde z jednej strony fajnie zawsze było się wyrwać do Was - na trening i ploty :-D:-D.

Malinka miło Cię spotkać na zakupach :-D

Mikka oczywiście, że się będziemy spotykać - niech tylko wiosna się pokaże!
Teraz to będzie dokazywanie! Grunt zaopatrzyć się na spacery w spore zasoby zabawek do piachu :-D Już widzę Tomka, Alana i Gucia jak terroryzują place zabaw.
W tym roku robiłam kalendarze dla dziadków i umieściłam w jakimś letnim miesiącu to zabójcze zdjęcie całej trójki :-D Tekst taty: 'Ziomki z osiedla' :-D

reklama
he he he o tak ziomki sa najlepsze
ja dziś nie dam rady zobacze w piątek muszę się dogadać z anym żeby znowu zaczął wracać o przyzwoitym czasie z pracy

Kurde laski wczoraj wyszłam z młodym na dwór trochę, ale trzyma mrozisko jedne!
Chcę już ciepło...takie wiosenne :) Bo upał latem też okropny

bo to je zima, coby było zimno :-D:-D:-D:-D
ale dziś ma być nie tak źle i może spaść śnieg jak się zrobi ciut cieplej niż -10 wychodzę z domu i robie wietrzenie chałupy bo normalnie mam dość gnicia w 4 ścianach

Witam kochane Torunianki :) Ja równiez pochodzę z Torunia. :) Wychowałam się na wrzosach i dopiero niedawno przez przypadek znalazłam tę stronę. Szukałam co mamusie sądzą o podawaniu mleka krowiego zamiast modyfikowanego. Mój Synuś 22 Lutego skończy 8 miesięcy i do tej pory nie miał żadnych problemów z jedzeniem czy alergiami. Chociaż jego tatuś ma okropną alergię na pyłki. Dziś postanowiłam że się zarejestruję i przywitam z wami :) Mam na imię Dagmara :) i mam nadzieję że będziemy mogły się wymieniać swoimi doświadczeniami :D

reklama
Witamy nową mamę witamy
ooo widzę Luton :) samoloty nie doskwierają :)???
jeśli chodzi o mleko krowie to ja dałam Tomkowi ostatnio kakao na krowim melku jak go na wieczór wysypało to z podziwu wyjśc nie mogłam do teraz ma suche policzki ;/

Do góry