reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
witam już nie tak z rana. wrrrrrrrrrr obudziły nas dziś odwierty u sąsiadów :wściekła/y: na szczęście wyjezdzamy dzis na calutki tydzień do rodziców także niech sobie kują, wiercą do woli, mamy to w ....

Batonik24 wózek piękny, ale Blanka - prześliczna i ile ma włosów.

Blanka normalnie cud miód :-) Wózeczek fajny z wyglądu :) No i czerwony - widzę kolor preferowany u Was :-D

Alan od samego rana woła na kibelek - pamper suchy..tfu tfu żeby nie zapeszać, ale idzie mu dobrze :-p

bobomama24 dziękujemy za wspólny spacerek :-)
jak wróciłyśmy Marysia zjadła cycusia i zasnęła więc mogłam spakować rzeczy na wyjazd

luuuzna gratulacje zdolnego synka, oby tak dalej

mi.nu - zawsze lżej jak będą dziadki pod ręką wypoczniecie sobie poniekąd :D...a w jakieś fajne rejony ruszacie??? gdzieś na wieś ??? na mazury czy cóś w tym stylu ??

już wróciliśmy

Rechot ja już wiem skąd u ciebie taki nick he he pewnie byłaś na tej bajce co my i spodobała ci się żabcia jakie teksty miała zaje.... hahahahahahahaha

Asieńka rozerwałam się tak tylko troszkę :-D

doszłam do wniosku że idę się zapisać na jakiś fitness czy siłownię czy cóś ;-) tylko muszę się najpierw dowiedzieć co będzie dla mnie najlepsze żeby osiągnąć taki efekt jaki chcę ;-):-)

anita my od wrzesnia znowu sie zaczynamy kulać do happy mixa i na fitness i na taniec ja przynajmiej :D

to ty ne wiesz ze ja robie kariere w booluwoodzie :D

reklama
Do góry