reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

rechot - to moze wpadnij do mnie troche pogracowac! Zapraszam i kawka tez sie znajdzie!!!!:-D
ZDROWKA DLA WSZYSTKICH

dzisiaj rozmiawialam na gg z Natalia i myślimy nad spotkaniem. Tym razem w ta sobotę popoludniu! Znajdziecie czas Kochane?
Gdzie chcialybyscie sie spotkać, macie moze jakies fajne pomysly?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś mi szwagierka mówiła o takim fajnym miejscu - figlowisko na Kosynierów Kościuszkowskich. Podobno super sala zabaw dla dzieciaków :) Małe dzieciaczki też znajdą zabawy dla siebie :tak: Są maty podobno, zabawki różne, no i takie tradycyjny basen z kulkami, zjeżdżalnia...może się tam wybierzemy?:-) Wezmę aparat :-D

aa no i koszt: 10zł za pół godziny, a 14 zł chyba za godzinę...

Ja osobiscie jestem za spacerkiem na swiezym powietrzu, ale jak coś dopasuje sie.:-)
rechot - przede mna sadzenie warzywek, a wczoraj szorowalam moje mebelki ogrodowe, wiec bedzie gdzie napic sie kawusi:-D

Dziś mi szwagierka mówiła o takim fajnym miejscu - figlowisko na Kosynierów Kościuszkowskich. Podobno super sala zabaw dla dzieciaków :) Małe dzieciaczki też znajdą zabawy dla siebie :tak: Są maty podobno, zabawki różne, no i takie tradycyjny basen z kulkami, zjeżdżalnia...może się tam wybierzemy?:-) Wezmę aparat :-D

aa no i koszt: 10zł za pół godziny, a 14 zł chyba za godzinę...
my tam ostatnio bylismy jest fajnie ale mi sie wydaje ze fajniej jest w bumarze no i taniej przede wszystkim

Ja na spacer w sobotę też mogłabym pójść.

Moja Inga próbuje raczkować.Na razie się czołga do przodu ale unosi się na kolankach.

reklama
Do góry