reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Asia a dzięki już dobrze :) Takie chwilowe 'coś' miał...szybko przyszło szybko poszło...nie wiem czy zęby, bo do paszczy nie da zajrzeć ;-)

reklama
Hej

u nas nie za ciekawie mama w szpitalu, Mati i mój brat oskrzela, Przemek przeziębiony masakra :no:

z dobrych wieści to Mati postawił już swoje pierwsze samodzielne kroki (nareszcie) :-) no i mamy 12 ząbków :-)

DSC00009.jpgtu jeszcze takie

Ja też dziękuję za filmik :-)
Anita zdrówka życzę..cholercia coś teraz pora na chorowanie - ciągle jakieś choróbska...eh niech ta wiosna na stałe u nas zawita już ;-)

Ja miałam z zatokami problem - ból niesamowity, ale tabletki pomogły - na początku nie wiedziałam co to za ból, bo 1 raz miałam chore zatoki. Naprawdę ostro napiernicza w czaszce przy pochylaniu. Nigdy więcej!

eeeej ja tęsknię za Mailną!

MaLyNa where r u ?????

ech ja mam mase roboty dziś wkopywałam żywopłot i tuje i
ręce mam ochotę sobie w
507e92a6000039994a150b57
o dokładnie ręce mnie bolą na maxa

ech

wiosennie się robi ale ta pogoda zdradliwa więc może dlatego takie chorubska - buziaki dla wszystkich

reklama
hej

u nas nadal choróbsko gości Mati dostaje 3 razy dziennie inhalacje.. masakra ..

coś słaba frekwencja ostatnio :confused:

pogoda już fajna a ci chorzy i ze spacerów nici..

Do góry