reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Hello :-)

jeeeejku jak mnie tu długo nie było :-) duuużo się u mnie działo od grudnia mieszkam po za Toruniem ale wrócę na pewno he he

dużo mam do nadrobienia troszkę już poczytałam i z tego co pamiętam to oczywiście gratuluję mamusiom nowo narodzonych dzieciaczków :-)

Monika kochana przepraszam za te buciki ale wyprowadzałam się że tak powiem na wariata i tu u mamy razem z ciuszkami je wydałam żeby mi miejsca nie zajmowały bo mam skromniutki metraż..

Kasia suuuper że wam się układa tam ;-) buziale dla Olka :*

dziewczyny zazdroszczę hip-hopu kurde ja się prawie z domu nie ruszam bo mama poważnie choruje nie może się za bardzo Matim zająć a T przyjeżdża jak najczęściej może no ale ogólnie jest w Toruniu bo stąd nie ma dojazdu do pracy :/

czytałam coś o przedszkolach i ja mieszkałam na bydgoskim więc wam powiem że Przemciu chodził do przedszkola państwowego na bydgoskiej i tam jest oki we wakacje był miesiąc w "Pinokiu" na reja i tam za te pieniądze jest beznadziejnie nie polecam za to "Leśny Ludek" na mickiewicza (tam był dwa razy po miesiącu we wakacje) rewelacja i mi i Przemciowi bardzo się tam podobało :-):happy2:

aha no i witam nowe mamusie :-):-)
czytałam że Tomuś już dawno śmiga a Mati leniuch jeszcze nie :no: dupek przy czymś czy za rękę chodzi ale sam póki co nie chce w ogóle najlepiej jest mu na czworakach woli raczkować niż chodzić :-)

teraz będę zaglądała już do was częściej :-D
Nic nie szkodzi ale jakbyś miała jakieś buty kiedyś do pozbycia się to możesz mi trzymać,Mikołaj ma dużą stopę.

reklama
hey
Tomek chory jade z nim do pediatry - długo wytrzymał 3,5 miecha bez choroby zobaczymy czy teraz znowu nie wpadnie mi w ciąg obu nie bo mam hematologa 30 marca musi być do tego czasu super zdrowy ;/

Monika oki będę trzymała :-)

Rechot dużo zdrówka dla Tomeczka oby to nie było nic poważnego i szybko przeszło :-(

a zapomniałam wam wczoraj pisać że mamy tzn Mati ma już 10 ząbków waży 12 450kg i jest 88cm długi tak że będzie raczej wysoki za tatusiem :-D

no i pewnie dlatego że taki duży to taki coś mało gramotny i chodzić mu ciężko he he
ale co tam przyjdzie czas to będzie chodził ;)

a co tam u pediatry?? jak Tomeczek??

anita - Witam!!!:-) dorodny ten Twoj synus!!!
rechot - trzymam kciuki, aby Tomuś był zdrów jak ryba!!!!

My dzisiaj ciezka nocke mielismy, obudzil sie o 2 i meczyl sie z zebolami do 4,30. Rano wstal o 6.30. I konca tej meczarni nie widac.:-(

Witam dawno nieobecną mamę :-))

Rechot u nas tez Damianek dzisiaj smarka i juz mam stresa, żeby w 2 miesięczny kaszel nie przeszło jak ostatnio.

Obraz 078.jpgZobacz załącznik 337061Zobacz załącznik 337062

a my mamy już prawie 3 miesiące :szok:

reklama
Batonik - cuuuuudo najsłodsze fotki na świecie bez kitu mała modelnisia

Tomek infekcja narazie nic więcej ale mam obserwować obsatwiony lekami ale bez antybiotyku mam nadzieję że jego organizm da sobie sam radę

Do góry