reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

mamakama - prosimy takie kwiatki umieszczać w temacie ogłoszenia i nie robienie bałagany na forum

proszę modkę - luuuuzna wrzucisz to kochanie do ogłoszeń ???? buziol za to

reklama
Luuzna tak szczerze to może ta suknie nie jest zła ale musisz sie zastanowić czy na ślub cywilny wypada taka suknie kupować. Ja proponowałabym Ci jakąs skromniejsza suknię. Ale to jest tylko moje zdanie. Bo wesela nie robisz tylko przyjęcie dla rodziny.
No ale to jest twój dzień i ty musisz poczuc sie w tym dniu wyjątkowa. Więc sama zdecydujesz.

A ja się nie zgodzę. Cywilny ślub nie jest wcale mniej oficjalny od kościelnego. I jeśli ma to być jedyny ślub w moim życiu, chcę mieć sukienkę ślubną.

no na moje też do cywila zbyt ...balowa??? i kolor ryzykowny mi się bardziej ta z czarnymi wstawkami podoba podobno teraz szał na takie suknie taki trend a gdybym miała wybierać między różową a taka tam złotawa jest to bym wzieła złotawą bo ten róż ryzykowny może być super a może wyjść jak mega barbi

woaśnie jak widać pare modeli jest takich do skrycia a poza tym jak taka już okazja to kup obciskową bieliznę modelującą na taka okazję i tylko jest jedno ale jak kupisz takie cudo do mogelowania to suknie musisz patrzec na wymiary jakie masz w tym cudeńku a widziałam jakie cuda działa taka bielizna dobrze dobrana

reklama
Pochodzę jeszcze po sklepach w Toruniu - może się coś ładnego znajdzie dla mnie w przyzwoitej cenie :tak:

Ale i tak dziękuję za opinie :)

Do góry