reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

Witam!Któraś kilka dni temu przysłała mi prośbę o przyłączenie do grupy mamuś ale zapomniałam jak to zrobić.Może to przeczyta to niech da mi swój nick na pw a ja wyślę zaproszenie.

A u nas ząbkowania ciąg dalszy a Mikołaj straszny łobuz.Wczoraj wymiotował chlebem z kremem i bolał go brzuch.Tak wogóle Natalia on b.chciałby pobawić się z Mateuszem,już ma być coraz cieplej to mogłybyśmy umówić się kiedyś w parku.Podaj mi swój tel na pw najlepiej albo FB.

reklama
a co to za grupa mamuś???
Luuuzna nie znam takich sklepów.

Dziewczyny może znacie jakąś przyszłą mamusię co by chciała stare gazety do poczytania między innymi: Twój maluszek, mam dziecko, rodzice,twoje dziecko i jakies tam inne. Chętnie oddam bo mi sa juz nie potrzebne.

No wiedziałam, że coś te urodziny mi po głowie chodziły :)

Ania STO LAT STO LAT!!!!! Wszystkiego najlepszego, jeszcze więcej uśmiechu, radości, pociechy z Tomka (żeby już tyle nie chorował), no i wszystkiego naj naj lepszego :)

Załączniki

• kosz_i_kotek.gif
    kosz_i_kotek.gif
    69 KB · Wyświetleń: 48
  • kot_z_kwiatami.gif
    kot_z_kwiatami.gif
    16,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Aniu Wszystkiego Najlepszego !!!
Dziewczyny robi sie cieplutko i tak sie zastanawiałysmy z Natalią nad spotkaniem w niedziele przedpoludniem(12-13). Co Wy na to?
Macie moze pomysly, gdzie mozemy sie spotkac ?

Ostatnia edycja:
Do góry