reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
To pewnie dzis nikt nie wychodzi na spacer a mnie dzis czeka bieganina po urzedach.Trzeba zarejestrowac mloda i zlozyc wniosek o becikowe,zaniesc pity i inne takie tam bzdury
bobomama24
Mama Izy i Martynki
A ja z dwojka dzieci bez problemu zalatwilam co chcialam.mala caly czas spala a starsza dzielnie szla
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
bobomama - pogratulować super grzecznych pociech!:-)
Wczoraj byłam w Obim i kupiłam cały zestaw zabezpieczeń dla ciekawskich roczniaków. Czego to oni nie mają!:-)
Dzisiaj zaliczyliśmy długaśmy spacerek!:-)
Wczoraj byłam w Obim i kupiłam cały zestaw zabezpieczeń dla ciekawskich roczniaków. Czego to oni nie mają!:-)
Dzisiaj zaliczyliśmy długaśmy spacerek!:-)
luuuzna
Mama Alanka
A my się dalej kisimy w domu ;/
Na dodatek dziś mi się młody zakrztusił syropem. On w ogóle nie lubi syropów a musi 3 różne brać cały dzień! Idzie oszaleć, bo on wrzeszczy, ja mu na siłę daję, a on nie chce połykać albo wpadnie mu nie w tę dziurkę co trzeba i są cyrki z odkrztuszaniem. Nie wiem po co pediatra zapisał aż 3 rodzaje syropów. Idę jutro do pediatry i niech mi wskaże jeden konkretny albo niech sama go szpicuje tymi syropkami. Mi zabrakło pomysłów na dawanie mu leków.
Na dodatek leci mu ciurkiem katar. O odciąganiu mogę zapomnieć(znów był horror dziś z fridą), raz dał sobie psiknąć sól morską do nosa.
Leczenie tego dziecka to droga przez mękę....
Na dodatek dziś mi się młody zakrztusił syropem. On w ogóle nie lubi syropów a musi 3 różne brać cały dzień! Idzie oszaleć, bo on wrzeszczy, ja mu na siłę daję, a on nie chce połykać albo wpadnie mu nie w tę dziurkę co trzeba i są cyrki z odkrztuszaniem. Nie wiem po co pediatra zapisał aż 3 rodzaje syropów. Idę jutro do pediatry i niech mi wskaże jeden konkretny albo niech sama go szpicuje tymi syropkami. Mi zabrakło pomysłów na dawanie mu leków.
Na dodatek leci mu ciurkiem katar. O odciąganiu mogę zapomnieć(znów był horror dziś z fridą), raz dał sobie psiknąć sól morską do nosa.
Leczenie tego dziecka to droga przez mękę....
a my mamy jazdę ze wstawaniem o 5 rano nam się budzi i masakra. Próbowałam go przetrzymać ale nie da rady i tak wstaje o 5.00.
Luuuzna a próbowalaś dawać ten syropek przez strzykawkę. U nas to skutkowało gorzej było z inhalacjami:-(
Luuuzna a próbowalaś dawać ten syropek przez strzykawkę. U nas to skutkowało gorzej było z inhalacjami:-(
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
luuuzna - trzymaj sie :-)
reklama