reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toruń

reklama
Ja strasznie przepraszam :-( Umierałam pół dnia i nie miałam siły iść na trening :-( Nie wiem czy pamiętacie - mam problemy z 'okresowaniem'. Dostałam jakieś tabletki kiedyś po których czułam się okropnie...teraz biorę Luteinę i wcale nie czuję się lepiej ;/ wręcz przeciwnie...czuję się tak samo jak po tych pierwszych tabletkach. Ale zaciskam zęby i biorę je dalej...mam nadzieję że dostanę okres w końcu i może po pół roku brania tych tabletek w końcu mi się wyreguluje. Jak na razie czekam w bólu na 1 okres po długiej przerwie.

Trzymajcie się ciepło, bo śniegu napadało ;-)

A czy czasem nie ma o 1 dzidzię więcej na forum?

oj bidna luuuzna nic cię nie ominęło szlifowaliśmy układy nic poza tym następne zajecia już w gimnazjum 21 na morcinka

nie ...nic nie doszło
ale magda uczyla nas shecków tyłkiem - okazuje się że to jednak nie takie technicznie łatwe żeby ładnie czysto wytańczyć biodra bolą i pachwiny jak diabli

aaaaaaaaaaaaa a wiecie że VIRBUKOL jest od stycznia na receptę?????????załamałam się w aptece ;/ i nockę szlak trafił :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry