reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toruń

reklama
Witam, jestem Listopadówką!
Mam do was serdeczną prośbę, gdzie w Toruniu znajdę sklep z dobrym wyborem wózków, oczywiście nie za drogie. Wiem że gdzieś w okolicach rynku nowomiejskiego i na wjeździe Bobas ale tam to drogo. Jeszcze gdzieś???
Z góry dziękuję!

w atalanie, ale tam tez nie jest tanio, popatrz po komisach jesli zalerzy ci na w miare tanim i dobrym zakupie, albo na allegro ,zapewne sa tez ogloszenia z torunia (bo ja tak sprzedalam wozek) albo wpisz w googlach moze tam sie cos znajdzie, jest tez strona szerlkok.pl i tam tez sa ogloszenia z torunia

Coś nowego otworzyli na ulicy dąbrowskiego, to jest gdzieś koło dworca PKS. Jakieś centrum dla dzieciaków, bobas jest tez na ulicy szosa lubicka, ale obok tego bobasa jest komis dziecięcy. Na twoim miejscu poszukałabym w ogłoszeniach w Anonsach :)

Coś nowego otworzyli na ulicy dąbrowskiego, to jest gdzieś koło dworca PKS. Jakieś centrum dla dzieciaków, bobas jest tez na ulicy szosa lubicka, ale obok tego bobasa jest komis dziecięcy. Na twoim miejscu poszukałabym w ogłoszeniach w Anonsach :)

;-)Hej laseczki pozdrawiamy ze szpitalnego łoża z Bielan :sorry2:

... co do sklepu i wyboru wózków to gorąco polecam ten nowy sklep na ul. dąbrowskiego 6 SMYKOLANDIA ma bardzo przyzwoite ceny w przeciwieństwie do Bobasa czy tym bardziej Atalana a dodatkowo do końca listopada -10% więc warto :tak::tak: a wybór bardzo duży :-p według mojej oceny najlepszy sklep z art. dla niemowląt w Toruniu

ja o ogonku
a my ni z tad nie z owat temperatura 38.9 i wymioty ech mam nadzieje ze to tylko podtrucie sie czyms
A batonik miala problemy z nerkami ale juz wszystko ok i czekamy az Blanka raczy wyjsc

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny! Ja znowu z doskoku, bo przez ostatnich parę dni stres. Najpierw radość, bo na dwóch testach zobaczyłam dwie kreseczki, potem strach, bo zaczęło się plamienie, szybko do lekarza, na usg oczywiście nic nie widać, bo za wcześnie, dostałam duphaston i od 2 dni leżę, a tymczasem rozkręciła się @. Nie wiem co mi się porobiło odkąd zaczęliśmy się starać o 2 dzidzię, takie jakieś złośliwości ze strony organizmu, bo pierwszy cykl @ spóźniła się 10 dni, więc 10 dni żyłam w nadziei, a teraz @ przyszła w sumie w terminie, ale przedtem zrobiłam dwa testy i oba pozytywne. Nie wiem kto chce, żebym po tyłku tak dostawała.

No nic pożaliłam się, a teraz czas się wziąć w garść.

Miłej niedzieli dziewczyny!

Do góry