reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Mikka2010 - polecam ALLEGRO - jeśli masz kłopoty coś dostać to tam na pewno to znajdziesz! Koło nas też jest blisko rynek - tam są stoiska z odzieżą dziecięcą. Oprócz tego galeria copernicus: reserved, 5-10-15, smyk, h&m - ale fakt, że tam drogo, ale może na sali też coś być takiego. Jest też PEPCO w piotrze i pawle, ale nie wiem czy tam sa ubranka na 110, te mniejsze na pewno sa i fajne ceny maja. No i nie wiem co jeszcze - jakos nie kojarze takich sklepow, bo duzo kupuje w lumpkach. Na rynku jest jedna babka, ktora ma wlasnie takie rzeczy używane dla dzieci i są bardzo fajne.
A idzie któraś na KULT w czwartek?
A idzie któraś na KULT w czwartek?
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja ostatnio kupowałam dresik w Reserved i zaplacilam 30 zl fakt drogo ale dobry jakosciowo
Lencja
:)
W Pepco są większe rozmiary, ja tez polecam jednak allegro + lumpki. Czasem w realu na sali można coś w miarę fajnego i cenowo ok kupić. A ja wczoraj zrobiłam przegląd ubranek bo co coś wyjmowałam w ostatnich dniach to było za małe.. No i się okazało, że mnóstwo rzeczy odłożyłam i mam teraz chyba tylko ze 2 pajacyki, które są dobre rozmiarowo, ale to maleństwo rośnie! W czwartek idziemy się szczepić, ważyć i mierzyć ciekawa jestem jak te pomiary wyjdą
A Kornelka dziś 4 miesiące kończy!
rechot zdrówka dla Was!
A Kornelka dziś 4 miesiące kończy!
rechot zdrówka dla Was!
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Lencja ta twoja Kornelcia to kawał kobity już.
Na dużym rynku w mieście tam gdzie są stragany mają używane ciuchy.Są ceny od 1 zł za wszystko,2 zależy.Ja znalazłam tam kilka par spodni dresowych dla Mikiego właśnie na 110.Możesz też ładne rzeczy dostać w Centrum taniej odzieży na nowym rynku.W soboty mają wszystko za 50%,a mają tam naprawdę ładne rzeczy.Witam
Dziewczyny podpowiedźcie mi gdzie są sklepy z odzieżą dla dzieci w Toruniu. Jaki ja mam problem znalezienia spodenek dresowych na 110 dla córki.
witam sie dziewczyny, a ja jednak nie wylecialam, yh dlugo by mowic, nie chce mi sie nawet o tym myslec, czuje jakbym byla w czarnej *upie!
tak tak bylysmy z luzna na spacerku.... a co do ciuchow, wlasnie ostatnio szukalam na lumpach czegos do spania dla olka i fakt- ciezko znalezc cos wiekszego , jest pelno malych ubranek do ok 6-go misiacia ale o wieksze trudniej....
postaram sie czesciej zagladac
tak tak bylysmy z luzna na spacerku.... a co do ciuchow, wlasnie ostatnio szukalam na lumpach czegos do spania dla olka i fakt- ciezko znalezc cos wiekszego , jest pelno malych ubranek do ok 6-go misiacia ale o wieksze trudniej....
postaram sie czesciej zagladac
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Monika Pepco jest też koło ronda obok tego parku co na spacery chodzimy często
Na lumpach ciężko znaleźć ciuszki dla większych dzieci,a jak są, to zazwyczaj zniszczone, bo wiadomo że takie dzieci chodzą, przewracają się, biegają...lepiej coś nowego
Kasia T kupił Alusiowi śliczną piżamkę w Holandii Chciałam piżamę, bo ubrać mu śpiochy na noc graniczy z cudem. Wierci się, ucieka i denerwuje tylko ;-)
Buziaki dla Kornelci
Mój rozbójnik niedługo 1 imieniny ma
Na lumpach ciężko znaleźć ciuszki dla większych dzieci,a jak są, to zazwyczaj zniszczone, bo wiadomo że takie dzieci chodzą, przewracają się, biegają...lepiej coś nowego
Kasia T kupił Alusiowi śliczną piżamkę w Holandii Chciałam piżamę, bo ubrać mu śpiochy na noc graniczy z cudem. Wierci się, ucieka i denerwuje tylko ;-)
Buziaki dla Kornelci
Mój rozbójnik niedługo 1 imieniny ma