reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Oooo dobrze ze przypomnialyscie musze swojego wyslac.po sucharki z biedronki zeby miec co wcinac na druga dobe po cc i wode z dziubkiem cala zgrzewke bo w szpitalu strasznie suche powietrze jest

No i ja mam torbe spakowana :)
wedlug listy ze szpitala mam:
Dla mnie :
-dokumenty,karte ciazy,grupa krwi(to w ostatniej chwili)
-szlafrok(dojdzie mi taki cienki)
-2 koszule do porodu,(w tym jedna gorsza na pobrudzenie)
-klapki pod prysznic
-2 reczniki (1 z nich dla dziecka)
-woda i sok winogronowy(dopakuje)
-przybory toaletowe
-kubek,sztucce(doloze)
-bielizne(doloze)
-2 paczki podpasek maxi
-podklady na lozko
-kapturki
-ladowarka(na koncu)

Dla maluszka:
-pampersy 1
-chusteczki nawilzane
-smoczek(wyparze,dopakuje)
-mleczka poczatkowe

Nic wiecej u nas nie trzeba dla dzidzi,jedynie w nosidelku do auta mam ubrania naszykowane na wyjscie dla malej :)

A to moja a jakby cos zabrakło to m przywiezie. Do szpitala namy 4 mile.

Załączniki

• 1455663866020.jpg
    1455663866020.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 113
Ja dziś zrobię fotki moich toreb :)
Kocyk na wyjście biorę a rozka nie potrzebuje wszystko mam omówione już z położna co wziąść a co nie potrzebne :)
Oprócz ręcznika takiego zwyklego biorę jeszcze takie jednorazowe żeby osobno dupke sobie wycierac płyn do h.intymnej i pomadke już dokupić i spakowałam teraz tylko sztućce i przybory toaletowe + czekolada balonik i banany to mi położna poleciła ale to już na spokojnie dopakuje :)

A to nasze torby moja i Grzesia :)

Załączniki

• IMG_20160217_120020_315.JPG
    IMG_20160217_120020_315.JPG
    490,4 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20160217_120036_307.JPG
    IMG_20160217_120036_307.JPG
    523,6 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry