reklama
nailie
Fanka BB :)
Ja biorę i laktator i rożek i kocyk... ogólnie moja torba wygląda jak torba Chrobek i Kamili tyle ze jest mega napchana i się nie dopina na razie jeszcze musze dorzucić jakieś kapcie i szlafrok czy długi cardigan jak któraś podpowiadala, bo szlafroka na bank nie wcisne. Planuje dziś czegoś poszukać żeby mieć już z głowy. .. no i picia i jakichś ciastek w razie co brakuje, ale to już w moja torebkę wezmę.
KubusiowaMama
Ja tez zdecydowanie wole kocyk. Rozka nawet nie kupilam bo przy Kubie sie nie sprawdzil.
Chrobek chyba gabarytowo mam podobna torbe i tez jeszcze wypchana nie jest, troche rzeczy jeszcze doloze
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Chrobek chyba gabarytowo mam podobna torbe i tez jeszcze wypchana nie jest, troche rzeczy jeszcze doloze
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
arusiowa
A ja nie wiem jak rozegrać z torbami, bo muszę mieć różny skład na różne scenariusze Przymierzam się do prywatnego porodu, gdzie nie będę potrzebować żadnych podkładów, podpasek, pieluch, sztućców, a nawet ciuchów dla małego, bo tam Klinika ubiera na wyjście w zestaw startowy. Ale wcale nie jest powiedziane, że uda mi się tam urodzić, bo mają ograniczoną liczbę miejsc, więc mogę pocałować w klamkę i jechać do państwowego. Normalnie muszę mieć dwie torby dla siebie: wersja optymistyczna i pesymistyczna a rzeczy dla dziecka zostawię za waszym przykładem w foteliku samochodowym
misssoni
Arusiowa a gdzie mają ograniczoną liczbę miejsc?A ja nie wiem jak rozegrać z torbami, bo muszę mieć różny skład na różne scenariusze Przymierzam się do prywatnego porodu, gdzie nie będę potrzebować żadnych podkładów, podpasek, pieluch, sztućców, a nawet ciuchów dla małego, bo tam Klinika ubiera na wyjście w zestaw startowy. Ale wcale nie jest powiedziane, że uda mi się tam urodzić, bo mają ograniczoną liczbę miejsc, więc mogę pocałować w klamkę i jechać do państwowego. Normalnie muszę mieć dwie torby dla siebie: wersja optymistyczna i pesymistyczna a rzeczy dla dziecka zostawię za waszym przykładem w foteliku samochodowym
Arusiowa tylko przywiązywać do fotelika nie zapomnij
Ja dziś też spakowałam torbę dla siebie, Bronka i męża. Udało mi się namówić go na koszulkę humorystyczną. Brakuje w torbie tylko dokumentów Ale to w ostatniej chwili dołożę i wody i coś słodkiego dla mnie.
Ja dziś też spakowałam torbę dla siebie, Bronka i męża. Udało mi się namówić go na koszulkę humorystyczną. Brakuje w torbie tylko dokumentów Ale to w ostatniej chwili dołożę i wody i coś słodkiego dla mnie.
arusiowa
Missoni Parkowa. Zresztą na dobrą sprawę każdy "punkt porodowy" w Białym jest nierozciągalny wszerz i przy pełnym obłożeniu odsyłają dalej, tylko o ile w państwowym możesz pokręcić nosem, kazać pisać sobie uzasadnienie odmowy przyjęcia, to tak w prywatnym za bardzo nie podyskutujesz- nie ma to nie ma, chyba że masz Arciszewskiego albo Tomaszewskiego w rodzinie
A Ty jak się nastawiasz? Że na 100% Cię wezmą do Arciszewskich jak akcja się zacznie? Czy też pakujesz 2 różne torby ?
A Ty jak się nastawiasz? Że na 100% Cię wezmą do Arciszewskich jak akcja się zacznie? Czy też pakujesz 2 różne torby ?
reklama