reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Kubusiowa ciekawe co mnie czeka w szpitalu tutaj. Nie kombinowalam z wyborem bo najblizej siebie mam jeden jakies 15/20 minut drogi samochodem, bedzie co ma byc :D

Ja mam właściwie też jeden 6 km od mojego domu pozniej mam w Tychach jakieś 15 Żory... jakieś 20 parę :D i do Bielska ale tam też coś mam 20parę km. Więc wybrałam ten najbliżej żeby mój mógł szybko transportować się do domu :D wrazie gdyby wolnego nie miał :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja wyboru nie mialam;) ten szpital w ktorym rodzilam 60km, nastepny 90km. Jak dla mnie to juz te 60km to strasznie daleko, przez cala koncowke ciazy stresowalam sie czy zdaze dojechac i nie urodze w samochodzie ;D

manka_tk opieke podczas ciazy mamy praktycznie taka sama, wiec moze i warunki do rodzenia sa na tym samym poziomie:) a masz mozliwosc isc zobaczyc porodowke? bo ja pod koniec pierwszej ciazy pojechalam z polozna do szpitala i oprowadzila mnie po calej porodowce, pokazala sale do porodu, sale poporodowe, wytlumaczyla co ze soba zabrac a co oni maja:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa mama też chcę taki szpital :)

U mnie w okolicy podobno nie ma dobrych prywatnych szpitali.
Zastanawiam się nad dwoma państwowymi jeden ma opinię masówki, ale najlepszy sprzęt i lekarze. Zaś drugi dopiero wyremontowany, ale jak są jakieś problemy to do tamtego dowożą karetką. Lekarza mam z tego pierwszego i sama już nie wiem.

reklama
Do góry