reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

reklama
Ale ja rowniez nie wyobrazam sobie lezec na sali poporodowej w 8 os. U nas w szpitalu (ktory wybralam) sa sale 2 os + lazienka na dwie sale. Jest to nowy szpital, wiec zadbany:)

Isia- gdybym miala mozliwosc rodzic w Waszym escalupie czy jak on tam to nawet bym sie nie zastanawiala- 1900/2500 zl a 15900 badz nawet w najgorszym pakiecie 5900 to chyba inna bajka. To juz kasy trzeba jednak miec na zbyciu [emoji12]

I opinie tez ma super ten szpital. Medfemina dopiero 2,5 msc dziala a i to juz sa jakies ale.
o ktorym szpitalu piszesz? :)

mnie tam nie stac teraz na nic, jeszcze od Mamy musze wsparcie finansowe czerpac, takze nawet nie biore pod uwage prywatnego :)

jak ja sie ciesze, ze nie musze sie zastanawiac gdzie rodzic:) Mam tylko jeden szpital-60km od domu:) ale warunki cudowne-sale jednoosobowe z lazienka (prysznic, toaleta, umywalka z lusterkiem), Maz moze byc cala dobe w pokoju, wtedy dostawiaja jedno lozko dla niego. Polozne na kazde, nawet totalnie glupie pytanie zadane piaty raz odpowiadaja z cierpliwoscia. I nawet jak wzywasz je w nocy to nigdy nie okazuja zniecierpliwienia. Polozna ktora odbierala porod przychodzi na druga dobe poromawiac. O tym sie sie dzialo na porodowce, jak przebiegal porod, co podawali, jak szlo rozwarcie itp. Wszystko pieknie tlumaczy:) Przychodzi jeszcze doradca laktacyjny i uczy jak przystawiac malenstwo, jak pomoc sobie przy zastoju, jak dbac o brodawki..

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

volka dokladnie-z doswiadczenia przy pierwszym porodzie i pobycie w szpitalu:) a spedzilismy tam 6 dni-caly czas razem z Mezem. i na porodowce i na poporodowym:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Izik_89 a gdzie rodziłaś Emilkę?

U mnie w mieście jest jeden szpital, dużo osób z mojego otoczenia tam rodziło. O prywatnym porodzie ani nie myślałam ani nie myślę :D W sumie puki co nie wiem co mnie czeka to przeżyje, tak czy tak mój dzidziuś musi się urodzić :p A jak bym miała zapłacić za prywatny poród to wole na zabieg na rozstępy pieniądze przeznaczyć, bo mi na boczkach wyszły już jakiś czas temu :p:p :D:D

W ogóle bardzo dobrze, że każda z nas jest inna i ma swoje zdanie :D Wyobrażacie sobie forum gdzie wszystkie byłybyśmy takie same? Te same rzeczy by używałyśmy, ten sam pogląd na wszystko ... nudno by było, a tak wiele ciekawych nowych rzeczy możemy się dowiedzieć :D

reklama
Do góry