reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

To zdecydowanie muszę się podpytać jak to tutaj jest, bo jakoś mi się nie uśmiecha żeby mi się obca baba dobierała z żyletką :D

reklama
no ja powiem, zę pierwszym razem nie byłam przygotowana na takie atrakcje i byłam "łysa" tylko na dole (bo miałam zamiar SN rodzić).. a tuż przed cc przyszła położna i szybciutko raz dwa wygoliła mi całe łono.. teraz się zabezpieczam..
jednak dodam, zę cała "operacja" golenia trwała sekund parę i przy tym co wczesniej przechodziłam naprawdę była mało krępująca.. ale z tego co z opowiadań znam bywa różnie..

No mnie pewnie znowu mąż przygotuje.Tylko zastanawiam się dlaczego do cc tez trzeba cała golić??? a nie np. tylko troche od przodu ::) chociaż to chyba bardziej higienicznie na potem 8)

mnie do torby szpitalnej brakuje tylko wkładek dla mnie i jużbędespokojna. No o ile wszystko zmieści mi sie do torby ;)

Co do golenia to mnie mimo mojego dbania o tę cześć ciała i tak wygolono w szpitalu. Oczywiscie najpierw sie pytano czy wyrazam na to zgodę bo jak nie to mnie nie wygolą. Wolałam aby jednak to zrobili bo to higieniczniej dla rany po cięciu. Nie było aż tak xle jak myślałam.

Ja juz dzis prawie do konca sie spakowalam... Brakuje mi tylko wkladek,no i koszuli,chociaz nad nia to sie jeszcze zastanowie,czy ja tam kupowac,czy chodzic w tej szpitalnej. ;)

agutko na wszelki wypadek to weź sobię swoją.

A ja jeszce nie myślę o pakowaniu torby. Może jestem spokojana, bo mam wszystko w domu a i nic się dziwnego ze mna nie dzieję. A jak by co to szybciutko spakuję. ;)

reklama
Megus,dzieki za rade. ;) Wiec bede musiala sie wybrac gdzies do sklepu,czy cos i kupic sobie jakas ladna koszulke,hihi. :D No co mamuska tez musi ladnie,no i sexi :p wygladac. ;D

Do góry