reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
mój na szczęście z domku do szpitala będzie miał jakieś 20 minut piechotą,więc niech tylko spróbuje nie przychodzić codziennie >
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
dzikuska ja też nie rodzę w swoim mieście (tzn. w palnach a życie pokaże) więc po co mam specjalnie coś zostawiać, żeby mąż przywoził (jak nie zapomni z wrażenia) i tak zapomnę napewno wystarczająco sporo rzeczy o których teraz nawet nie myślę
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a co do spakowanej torby,to torbę owszem mam,ale póki co bez zawartości,chyba powolo czas zacząć pakowanko
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Żeby zdążyć Marrtruda, żeby zdążyć :laugh:
Ja to narazie nie mam bardzo co pakować bo jeszcze prawie nic nie mam (w niedzielę się obkupię). Ale jak czegoś zapomnę, to właśnie po co jest mąż :laugh:
Mój naszczęście ma być przy mnie każdego dnia - spróbował by nie (my mamy 30 km do szpitala).
Trochę się obawiam tylko tego,że we wrześniu na początku przez jakieś dwa tygodnie ma być w delegacji ale mam nadzieję, że jakby co to załatwi sobie wolne. W końcu ma dostać opiekę na Krzysia.
Ja to narazie nie mam bardzo co pakować bo jeszcze prawie nic nie mam (w niedzielę się obkupię). Ale jak czegoś zapomnę, to właśnie po co jest mąż :laugh:
Mój naszczęście ma być przy mnie każdego dnia - spróbował by nie (my mamy 30 km do szpitala).
Trochę się obawiam tylko tego,że we wrześniu na początku przez jakieś dwa tygodnie ma być w delegacji ale mam nadzieję, że jakby co to załatwi sobie wolne. W końcu ma dostać opiekę na Krzysia.
mycha12
Wrześniowe mamy'06
MJU ja kupiłam sobie stanik do karmienia na allegro, jest fajny bo teraz fajnie leży ale jest też na tyle elastyczny że gdyby mi jeszcze cycusie urosły to powinnam sie w niego zmieścić
Jeśli chodzi o mojego męża to nawet nie wiem czy będzie do mnie codziennie przyjeżdzał bo jak będzie w pracy (w trasie) to nie sądzę. Ale też nie będę od niego wymagała żebyt był u mnie codziennie jeżeli wymagało by to żeby się musiał zwalniać z pracy i kombinować, bo po pierwsze na pewno codziennie będzie u mnie moja mama, po drugie jeszcze się nacieszymy naszą dzidzią nie raz, a po trzecie przecież nie bedziemy leżeć w tym szpitalu miesiąc tylko raptem parę dni. Więc taka moja rada żebyście tez nie były za bardzo krytyczne wobec swoich mężow i narzeczonych, bo oni też będą przerazeni tą całą sytuacją
Jeśli chodzi o mojego męża to nawet nie wiem czy będzie do mnie codziennie przyjeżdzał bo jak będzie w pracy (w trasie) to nie sądzę. Ale też nie będę od niego wymagała żebyt był u mnie codziennie jeżeli wymagało by to żeby się musiał zwalniać z pracy i kombinować, bo po pierwsze na pewno codziennie będzie u mnie moja mama, po drugie jeszcze się nacieszymy naszą dzidzią nie raz, a po trzecie przecież nie bedziemy leżeć w tym szpitalu miesiąc tylko raptem parę dni. Więc taka moja rada żebyście tez nie były za bardzo krytyczne wobec swoich mężow i narzeczonych, bo oni też będą przerazeni tą całą sytuacją
mycha12
Wrześniowe mamy'06
MJU żaden problem
http://www.allegro.pl/item118152818_biustonosz_rozm_90_z_fiszbinami_.html
ja kupiłam sobie biały i naprawdę polecam
http://www.allegro.pl/item118152818_biustonosz_rozm_90_z_fiszbinami_.html
ja kupiłam sobie biały i naprawdę polecam
reklama
Nie wiem jak Wy, ale ja swój biustonosz do karmienia zabieram ze sobą do szpitala, bo będę przynajmniej miała gdzie wkładkę laktacyjną włożyć, a tak to mi jeszcze koszulę zaleje. ;D
Mycha fajny ten biustonosz, bo ten mój jest starobabkowy, nie ma fiszbin i cyce wyglądają w nim okropnie, a ten z allegro chyba fajnie biust trzyma.
Mycha fajny ten biustonosz, bo ten mój jest starobabkowy, nie ma fiszbin i cyce wyglądają w nim okropnie, a ten z allegro chyba fajnie biust trzyma.