hehe bebzonik z Ciebie to naprawde numerantka jest i do tego taki lasuch Jasne ze na meza zgon i jak bedzie porod bolal to tez na niego zgon bo w koncu bez jego udzialu w projekcie "dziecko" przeciez bys tak nie cierpiala
reklama
a ja się będe przepakowywać jednak w torby, albo torba i małą walizkę, stwierdziłąm że z dużą walizką będzie mi niewygodnie po cc, chciałam ja trzymać pod łóżkiem, ale z wyciąganiem były by problemy. wezme więc coś innego.
patrzyłąm też na prognoze pogody i ma być około 23 stopni tem. odczuwalna.
Przygotowałam więc na wyjście bodziaka z długim rękawem i spordenki takie welurowe ale nie za grube i do tego bluze z kapturem i już chyba bez kocyka się obejdziemy. Ale w torbie i tak będzie i taki grubszy i taki bawełniany więc jak coś to będziemy modyfikować nasz strój.
Chociaż kusi mnie ubranie sukieneczki na wyjście
patrzyłąm też na prognoze pogody i ma być około 23 stopni tem. odczuwalna.
Przygotowałam więc na wyjście bodziaka z długim rękawem i spordenki takie welurowe ale nie za grube i do tego bluze z kapturem i już chyba bez kocyka się obejdziemy. Ale w torbie i tak będzie i taki grubszy i taki bawełniany więc jak coś to będziemy modyfikować nasz strój.
Chociaż kusi mnie ubranie sukieneczki na wyjście
Ja kupiłam takie same staniki jak Paula, drogie nie były więc jak się nie sprawdzą to nie będzie żal. Ale kupiłam od innego sprzedawcy i u mnie doszło bez problemu. Tylko tak się jakos pomierzyłam że na razie są na mnie troche za duże, mam nadzieje że po porodzie będą w sam raz
ja kupiłam większy rozmiar niż przed ciążą bo wszystkie wymiary mam większe teraz no i troche za duże są te staniki ... ciężko powiedzieć, zawsze nie ma to jak przymierzyć. Mi się np wydaje że spokojnie mogłabym kupić miseczkę C zamiast D ale z drugiej strony nie wiem czy po porodzie jeszcze się piersi nie powiększą...
podobno trzeba kupić staniki do karmienia 1 - 2 rozmiary większe niż się nosi pod koniec ciąży, ja kupiłam o 1 rozmiar większe, okazały się za wąskie pod biustem więc dokupiłam sobie te przedłużki takie do zapięć z tyłu i jest ok. mam nadzieję, że po porodzie, rzeczywiście będzie ok.
A propo szpitala, mam trochę może głupie pytanie... czy jak jest się już w szpitalu to pod koszulą nocną czy piżamą nosi się stanik i majtki czy na golasa pod spodem? Wybaczcie, ale ja wogóle pierwszy raz w szpitalu będę i nie mam zielonego pojęcia jak się tam "nosi"
Ja kupiłam sobie wczoraj majty do szpitala. O matko, jakie ogromniaste. Ale wolę mieć więsze niż potem narzekać, że cisną.
Tofilesia, ja też nie mam doświadczenia, ale wydaje mi się, że majtki raczej tak, a co do stanika to już zależy od kobiety. Ja mam niewielkie piersi i raczej pod koszulę nie będę w szpitalu zakładać stanika.
Tofilesia, ja też nie mam doświadczenia, ale wydaje mi się, że majtki raczej tak, a co do stanika to już zależy od kobiety. Ja mam niewielkie piersi i raczej pod koszulę nie będę w szpitalu zakładać stanika.
reklama
Mi sie wydaje ze bez stanika sie nie obejdzie, w koncu to juz laktacja bedzie i siara troche z plamami na piersiach siedziec. No i wiadomo majtasy.
Widzisz, warto wiedzieć. Czyli jednak w staniku. Wczoraj w sklepie widziałam takie wkładki do staników (tak jaby małe podpaski ) Miała któraś z was coś takiego? Jak się to sprawdza? Drogie to nie było, może warto kupić.