reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

torba do szpitala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi nie trzeba, pytałaś czy o czymś zapomniałaś to ja wpisałam co jest jeszcze na mojej liście. Też nie wszystko, bo u mnie jest jeszcze książka, robótka szydełkowa, krzyżówki z długopisem, mp3....

No i twisterrrrr!:-D
Nikita debeściaro!!!
Nie gadaj, że jak będziesz leżała kołami do góry z rozklapiochą na wierzchu (jak to mówi Chylińska) i skurczami to będziesz zapierdzielać na szydełku :szok::-D:-D:-D
Twistera to rozumiem, ale szydełko?

Aaaaaaa już wieeeeem, po wszystkim sama się zacerujesz :-D:-D:-D

reklama
Magda u mnie szydełko to najlepszy przyjaciel, wszędzie je ze sobą zabieram;-) Nie wyobrażam sobie żeby go nie było przy mnie w tak ważnej chwili!:-D

moja znajoma twierdzi, że weźmie krzyzówki :-)
a swoją drogę, ja też bym coś chciała, żeby choć trochę móc odwrócić uwagę- o i le to w ogóle możliwe hehe

ksiazke jakas mi malz dowiezie jak juz sie nagapie na dziecko i wyspie ;P

Czyli pewnie nie dowiezie, bo akurat trzeba będzie wychodzić do domu:tak: Tak mi się też wydaje, że nie będziemy miały czasu...

Nikita debeściaro!!!
Nie gadaj, że jak będziesz leżała kołami do góry z rozklapiochą na wierzchu (jak to mówi Chylińska) i skurczami to będziesz zapierdzielać na szydełku :szok::-D:-D:-D
Twistera to rozumiem, ale szydełko?

Aaaaaaa już wieeeeem, po wszystkim sama się zacerujesz :-D:-D:-D

:-D:-D:-D zwizualizujcie sobie jak Nikita startuje do położnej z taką propozycją...!:-D:-D:-D

Dziewczyny przerażacie mnie!!! :szok::szok::szok: Już spakowane, poprasowane:szok::szok::szok:
JA dopiero będę zamawiać rzeczy:baffled::baffled: Piszecie o 4bębnach ubranek :szok::szok::szok: A ja mam tak malutko, że pewnie 2 parnia i wszystko:-D Moja lista jest też dużo skromniejsza..... .:zawstydzona/y:

Ja na wyjście dla siebie w domu uszykowałam spodnie biodrówki, które nosiłam do 6m i luźną koszulkę, nie zabieram ze soba bo M przywiezie... mam nadzieje tylko że nie zapomni o butach bo po pierwszym porodzie wracałam w kapciach... dobrze że było lato

Nikita - to może i koleżanki podcerujesz jakimś atrakcyjniejszym wzorem niź "na okretkę" :)))

u mnie z sukcesów "torbowych" sukcesem jest sama torba, którą wybrałam i sobie stoi otwarta na środku pokoju :)

To się spakuję w jeszcze kolejny weekend :)))

reklama
Ja na wyjście dla siebie w domu uszykowałam spodnie biodrówki, które nosiłam do 6m i luźną koszulkę, nie zabieram ze soba bo M przywiezie... mam nadzieje tylko że nie zapomni o butach bo po pierwszym porodzie wracałam w kapciach... dobrze że było lato

Alutka - własnie mi uśwaidomiłaś, że muszę zając się przygotowaniem tez ubrania dla siebie - bo wolałabym nie zostawiac wyboru ciuchów mojemu A.... Matko Boska...... własnie sobie wyimaginowałam co on by mi przytargał do szpitala gdyby musiał sam wybierać... i na milion % musiałabym popitalac w kapciach..hihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry